Totalul afișărilor de pagină

vineri, 13 ianuarie 2012

Perechea Monica Niculescu,Irina Begu s-a calificat in finala de dublu a turneului de tenis de la Hobart (Australia)

La Hobart, in Australia, sub denumirea de "Moorilla Hobart International", in perioada 8-14 inuarie pe suprafata hard, se desfasoara un turneu de tenis rezervt fetelor cu premii totale in valoare de 220.000 $.

Romania mai este reprezentata in aceasta in competitie  doar in proba de perechea Monica Niculescu - Irina Begu cap de serie numarul 4.
In primul tur romancele au dat piept de perechea ceho-slovaca Klara Zakopalova, Magdalena Rybarikova de care au trecut in doua seturi cu scorul de 6-1,6-2. In turul II Monica si Irina au intalnit dublul romano-croat format din targovisteanca Sorana Cirstea si croata Darija Jurak pe care le-au eliminat dupa doua seturi cu scorul de 6-3,7-5.In semifinale tabloul competitiei le-a scos in cale pe dublul australiano-american Jarmila Gajdasova si Bethanie Mattek-Sands (fav.2) de care au trecut dupa 17 minute de joc dupa ce l-a scorul de 3-1 pentru perechea romana dublul australiano-american a abandonat.
In finala Niculescu si Begu vor juca impotriva invingatoarelor din partida Bondarenko,Rodionova - Chuang,Erakovic. Pentru accederea in finala competitiei Irina si Monica si-au asigurat un cec in valoarea de 5.750 $ fiecare si 200 de puncte WTA.

Niciun comentariu:

Insportline