Totalul afișărilor de pagină

luni, 23 ianuarie 2012

Perechile Niculescu,Begu si Tecau,Lindstedt s-au calificat in sferturile de finala la "Australian Open"

La Melbourne, in Australia, sub denumirea de "Australian Open" pe suprafata rapida se desfasoara primul mare turneu al anului din seria celor de Grand Slam o intrecere rezervata atat fetelor cat si baietilor cu premii totale in valoare de 26 milioane $.
In ziua a opta, a competitiei, perechea Monica Niculescu,Irina Camelia Begu a infruntat  in turul III dublul format din Maria Kirilenko si Nadia Petrova considerate a fi favoritele numarul 5 la castigarea turneului. Intalnirea s-a terminat dupa doar 21 de minute cand la scorul de 3-0 pentru perechea Niculescu,Begu rusoaicele au abandonat lupta. In sferturi de finala ale competitiei Monica si Irina se vor confrunta cu o alta pereche ce reprezinta Rusia formata din Svetlana Kuznetsova si Vera Zvonareva.
In intrecerea masculina perechea romano-suedeza formata din Horia Tecau  si Robert Lindstedt cotati ca favoriti numarul 7 la castigarea turneului au intalnit in turul III al competitiei pe terenul numarul 2 perechea braziliana Ricardo Melo, Joao Souza de care au trecut in doua seturi cu scorul de 6-4,6-3 dupa 86 de minute de joc.
In sferturile de finala tecau si Lindstedt vor juca impotriva nordamericanilor Scott Lipsky,Rajeev Ram cotati ca favoriti numarul 13.

Niciun comentariu:

Insportline