Totalul afișărilor de pagină

marți, 31 ianuarie 2012

Liga Nationala de handbal masculin : HCM Constanta - CSM Bucuresti 33-18 (19-6)

Astazi, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, intr-o partida restanta contand pentru etapa a-XIII-a (ultima a turului) a Ligii Nationale de handbal masculin, campioana Romaniei, HCM Constanta a intalnit pe CSM Bucuresti. Aceasta partida constituia o penultima repetitie cu public pentru handbalistii constanteni inaintea confruntarii decisive din Champions League de la Buzau contra polonezilor de la Wisla Pock. Intalnirea  fost precedat de o festivitate de premiere in care presedintele Asociatiei Judetene de Handbal domnul Marcel Puscasi a decernat diploma pentru cel mai bun handbalist constantean al anului 2011 internationalului Mihai Popescu. Asa stand lucrurile antrenorul principal al "marinarilor' Constantin Stefan ajutat de secunzii Eden Hairi si Alexandru Buligan a trimis in teren urmatorul "sapte" : Mihai Popescu - Laurentiu Toma (extrema dreapta,capitan), Bogdan Criciotoiu (inter dreapta), Alexandru Simicu (coordonator), Ghita Irimescu (pivot), Alex Csepreghi (inter stanga) si Alex Sabou (extrema stanga).  Surpriza !!! Cei care marcheaza primii sunt bucurestenii dar minunea nu a durat prea mult pentru ca in minutul 15 "tomitanii" conduceau cu 10-3. La acest scor antrenorul oaspetilor fostul international Robert Licu cere time-out. Rezultatele se vad pe tabela. CSM -ul tine pasul cu gazdele pana in minutul 20 cand scorul era favorabil dobrogenilor cu 13-6. Din acest moment si pana la pauza Mihai Popescu inchide poarta astfel  ca la pauza scorul arata 19-6 in favoarea HCM-ului.
In repriza a doua HCM-ul incepe cu un alt "sapte" : Ionut Rudi Stanescu - Valentin Ghionea (extrema dreapta), Bogdan Criciotoiu (inter dreapta), Alex Adzic (coordonator), Marius Novanc (pivot), Alex Stamate (inter stanga) si George Buricea (extrema stanga). Acest schimbare nu a fost de bun augur pentru ca in minutul 33 scorul era 19-9 iar primul gol marcat in repriza doua de catre constanteni a venit abia in minutul 38. Incetul cu incetul "marinarii' isi revin iar in minutul 47 scorul era 24-14. Rudi Stanescu isi copiaza colegul si inchide si el poarta astfel ca in minutul 55 tabela de marcaj arata scorul 30-14 in favoarea dobrogenilor. Este momentul ca antrenorul bucurestenilor sa ceara din nou time-out pentru opri degringolada din tabara sa. Rezultatele se vad pe tabela pentru ca minutul 60 consemneaza scorul final : HCM Constanta - CSM Bucuresti 33-18.
De remarcat este faptul ca in repriza a doua pivotului echipei gazda Marius Novanc i-a fost rupt tricoul !? Oare conducerea clubului de pe Litoral nu dispune de fondurile necesare pentru  achizitionarea unui echipament de calitate care sa reziste la luptele de pe semicerc ? Dar mai tragic este faptul ca "Mis" (Novanc) a revenit pe teren cu un tricou care era diferit fata de echipamentul celorlalti coechipieri dupa cum se observa si in imagine! Punem din nou o intrebare : Jucatorii nu au un rand de echipament de rezerva pentru cazuri ca acesta ? Dar in cazul in care echipamentul este furat sau pierdut jucatorii vor evolua in costumul de prezentare !?
Pentru HCM Constanta au evoluat : Ionut Rudi Stanescu 7 aruncari parate din 19 de aruncari la poarta, Mihai Popescu (6/12) - Laurentiu Toma 6 goluri din 6 aruncari (2 din lovituri de la 7 metri), Alexandru Sabou (5/6), Marius Sadoveac (4/5), Valentin Ghionea (4/5 din care 1 din 7 metri), Alexandru Stamate (3/5), Ghita Irimescu (2/2), Alex Simicu (2/3), Bogdan Criciotoiu (2/5), George Buricea (2/2), Alex Adzic (1/1), Marius Novanc (1/1) si Alex Crepreghi (1/2) si Marius Stavrositu.
Cu cele 2 puncte acumulate astazi HCM Constanta ocupa dupa 13 etape locul 1 cu maximum de puncte 26 .
Urmatoarea etapa, a-XIV-a, se va desfasura sambata 4 februarie cand HCM Constnta va evolua in deplasare la Satu Mare in compania echipei CSM din localitate.

Niciun comentariu:

Insportline