Totalul afișărilor de pagină

joi, 26 ianuarie 2012

Horia Tecau pierde la dublu in fata fratilor Bryan in semifinale dar continua la dublu mixt

La Melbourne, in Australia, sub denumirea de "Australian Open" pe suprafata rapida se desfasoara primul mare turneu al anului din seria celor de Grand Slam o intrecere rezervata atat fetelor cat si baietilor cu premii totale in valoare de 26 milioane $.
In ziua a unsprezecea, a competitiei, perechea romano-suedeza formata din Horia Tecau  si Robert Lindstedt cotati ca favoriti numarul 7 la castigarea turneului au intalnit in semifinalele competitiei pe arena "Rod Laver" perechea nordamericana formata din fratii gemeni Mike si Bob Bryan favoritii numarul 1 ai turneului. Pana la ora partidei gemenii erau neinvinsi in ultimele 22 de partide disputate la turneul de la Antipozi.
Dupa 120 de minute de joc victoria a revenit fratilor Bryan in trei seturi cu scorul de  4-6, 6-3, 7-6 (7-5).De notat ca in setul III Robert si Horia au avut o mingie de meci pe care au ratat-o iar in tiebreak au avut 5-2 dupa care nu au mai facut niciun punct.
Pentru accederea in semifinalele intrecerii Tecau si Lindstedt au fost rasplati cu un cec in valoarea de 56.000 $ fiecare si 720 de puncte in clasamentul ATP la dublu.
Cateva ore mai tarziu Horia Tecau a intrat din nou pe arena "Rod Laver" de data aceasta impreuna cu americanca Bethanie Mattek-Sands in partida sustinuta impotriva cuplului australiano-brazilian Jarmila Gajdasova,Bruno Soares intr-o confruntarea contand pentru sferturile de finala ale probei de dublu mixt.
Victoria a revenit perechii romano-americane dupa 76 de minute de joc cu scorul de 4-6,6-1, (13-11).
In semifinale Horia si Bethanie vor da piept cu perechea indiana formata din Sania Mirza si Mahaesh Bhupathi favoriti numarul 7 la castigarea turneului.

Niciun comentariu:

Insportline