Totalul afișărilor de pagină

luni, 13 iunie 2011

Rutierul britanic Bradley Wiggins (Sky Procycling) a castigat editia din acest an a "Criterium Du Dauphine"

Ieri, in etapa a-VII-a (ultima) a "Criterium Du Dauphine", rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 117,5 km pe un traseu intre Pontcharra si La Toussuire, victoria revenind din nou spaniolului Joaquin Rodriguez Oliver in varsta de 32 de ani de la formatia rusa Katusha Team, cu timpul de 3 ore 24 minute si 30 secunde care a realizat dubla.
Rutierul din Peninsula Iberica a fost urmat in clasamentul etapei de catre francezul Thibaut Pinot (FDJ) si olandezul Robert Gesink (Rabobank Cycling Team) sositi la 7 secunde distanta de invingator.
Dupa etapa de ieri britanicul Bradley Wiggins (Sky Procycling) a imbracat pentru a cincea zi consecutiv tricoul galben al liderului turului castigand astfel editia din acest an a "Criterium Du Dauphine". Ibericul a fost urmat in clasamentul general de catre australianul Cadel Evans (BMC Racing Team) la 1,26 minute distanta si kazahul Alexandre Vinokourov (Pro Team Astana) aflat la 1,49 minute distanta de lider.
Ierarhiile sprinterilor  si cataratorilor au fost dominate de catre spaniolul Joaquin Rodriguez Oliver (Katusha Team) care a imbracat la sfarsitul cursei atat tricoul verde si cel rosu al liderului in cele doua clasamente. Tricoul alb al celui mai bine clasat tanar in clasamentul general este imbracat pentru dupa etapa de ieri de Jerome Coppel (Saur - Sojasun) iar in clasamentul pe echipe Team Europcar a terminat cursa pe primul loc fiind urmata de catre Pro Team Astana la 10,00 minute si de catre AG2R La Mondiale la 10,19 minute.

Niciun comentariu:

Insportline