Totalul afișărilor de pagină

luni, 13 iunie 2011

Irina Camelia Begu finalista la simplu si castigatoare la dublu la turneul de la Marseilles

Saptamana trecuta la Marseilles, in Franta, s-a desfasurat pe zgura un turneu sub egida ITF cu premii in valoarea totala de 100.000 $. La aceasta competitie au fost invitate sa participe si trei tenismene din Romania : Madalina Gojnea, Laura Ioana Andrei si Irina Camelia Begu.
Madalina Gojnea in varsta de 24 de ani actualmente pe locul 160 in clasamentul WTA a fost eliminata in turul II al intrecerii de catre reprezentanta gazdelor si viitoarea castigatoare a competitiei Pauline Parmentier favorita numarul 4 in trei seturi cu scorul de 6-4, 4-6 , 7-5.
Laura Ioana Andrei in varsta de 23 de ani actualmente pe locul 533 in clasamentul WTA a fost eliminata in turul II al intrecerii de catre italianca Corinna Dentoni favorita numarul 7 in trei seturi cu scorul de 3-6, 6-2, 6-1.
Irina Camelia Begu in varsta de 21 de ani actualmente pe locul 87 in clasamentul WTA favorita numarul 3 a ajuns in finala turneului trecand pe rand de Julie Coin (Franta) cu scorul de 6-2, 6-0, in turul II de Lara Arruabarrena -Vecino (Spania) cu scorul de 6-2, 6-3, in sferturile de finala de Sophie Fergusson (Australia, favorita 6) cu scorul de 6-2, 6-1 si in semifinale de Anastasia Yakimova (Belarus, favorita 3) cu scorul de 6-3,7-6(4). In finala a dat piept cu reprezentanta gazdelor Pauline Parmentier favorita numarul 4 in varsta de 25 de ani in prezent pe locul 88 in ierahia generala. Dupa doua seturi victoria a revenit sportivei din Hexagon cu scorul de 6-3, 6-2.
In proba de dublu a aceleiasi competitii in finala s-au intalnit perechea Madalina Gojnea, Laura Ioana Andrei si Nina Bratchikova (Rusia), Irina Camelia Begu. Victoria a revenit celor din urma cu scorul de 6-2,6-2.

Niciun comentariu:

Insportline