Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 iunie 2011

Tour de Suisse (I) - Campionul mondial de contratimp elvetianul Fabian Cancellara (Leopard Trek) castiga prologul si imbraca tricoul galben al liderului turului

Ieri, in Elvetia, a debutat a-75-a editie a "Tour de Suisse ", competitie inscrisa in calendarul UCI-Protour, intrecere cese va desfasura in perioada 11-19 iunie.

La aceasta competitie participa 20 echipe care vor parcurge traseul cu o lungime totala de 1236 km parcursi in 8  etape plus prologul.
In prologul turului cei 160 de rutieri inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs un contratimp individual pe distanta a 7,1 km intr-un circuit in jurul orasului  Lugano victoria revenind elvetianului Fabian Cancellara in varsta de 30 de ani de la formatia luxemburgheza Leopard Trek, cu timpul de 9 minute si 41 secunde.
Pe locurile urmatoare s-au situat nordamericanul Tejay Van Garderen (HTC-Highroad) la 9 secunde distanta si slovacul Peter Sagan (Liquigas-Cannondale) la 17 secunde distanta.
Ca urmare a victoriei obtinute in etapa de ieri elvetianul Fabian Cancellara (Leopard Trek) a imbracat tricoul galben al liderului in clasamentul general fiind urmat de catre nordamericanul Tejay Van Garderen (HTC-Highroad) la 9 secunde distanta si slovacul Peter Sagan (Liquigas-Cannondale) la 17 secunde distanta.
Astazi in prima etapa ciclistii vor avea de parcurs distanta de 149 km intre Airolo si Crans-Montana.

Niciun comentariu:

Insportline