Totalul afișărilor de pagină

marți, 7 iunie 2011

Criteriun Du Dauphine (II) - Rutierul german John Degenkolb (HTC-Highroad) castiga etapa la sprint iar Alexandre Vinokourov (Pro Team Astana) isi consolideaza pozitia de lider al turului

Ieri, in etapa a-II-a a  "Criterium Du Dauphine", rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 179 km intre Voiron si Lyon victoria revenind la sprint germanului John Degenkolb  in varsta de 22 de ani de la formatia olandeza  HTC-Highroad, cu timpul de 4 ore 2 minute si 39 secunde.
Germanul i-a invins pa sprintul de pe linia de sosire pe francezii Samuel Dumoulin (Cofidis) si Sébastien Hinault (AG2R La Mondiale) sositi in acelasi timp cu invingatorul.

Dupa etapa de ieri  kazahul Alexandre Vinokourov (Pro Team Astana) care a imbracat tricoul galben al  liderului pentru a doua zi consecutiv si-a marit ecartul fata de urmaritorii belgianul Jurgen Van Den Broeck (Omega Pharma-Lotto) si britanicul Bradley Wiggins (Sky Procycling) aflati la 11 secunde distanta de lider.
Clasamentul sprinterilor este dominat de catre spaniolul Joaquin Rodriguez Oliver (Katusha Team)  cu 38 de puncte iar cel al cataratorilor de catre belgianul Jurgen Van Den Broeck (Omega Pharma-Lotto)  cu un total de 10 puncte. In ierarhia celui mai bine clasat tanar in clasamentul general sa instalat pe prima pozitie s-a instalat olandezul  Rob Ruijgh (Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team) iar clasamentul pe echipe este condus de catre  Sky Procycling urmata la 6 secunde distanta de  AG2R La Mondiale si la 27 secunde de catre Team Europcar.
Astazi in etapa a treia ciclistii vor avea de parcurs distanta de 42,5 km pe un circuit in jurul orasului Grenoble intr-un contratimp individual.

Niciun comentariu:

Insportline