Totalul afișărilor de pagină

luni, 13 iunie 2011

Tour de Suisse (II) : Rutierul spaniol Juan Mauricio Soler (Movistar Team) a castigat etapa si a preluat tricoul galben al liderului turului

Ieri, in etapa a-II-a a "Tour de Suisse ", rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 149 km pe traseul Airolo si Crans-Montana victoria revenind sudamericanului  Juan Mauricio Soler in varsta de 28 de ani de la formatia spaniola Movistar Team, cu timpul de 4 ore 23 minute si 20 secunde.
Pe locurile urmatoare s-au situat italianul Damiano Cunego (Lampre - ISD) si luxemburghezul Frank Schleck (Leopard Trek) la 12 secunde distanta.
Ca urmare a victoriei obtinute in etapa de ieri spaniolul Juan Mauricio Soler (Movistar Team) a preluat tricoul galben al liderului in clasamentul general fiind urmat de catre italianul Damiano Cunego (Lampre - ISD) la 16 secunde distanta si olandezul  Bauke Mollema (Rabobank Cycling Team) la 22 secunde distanta.
In ierarhia pe puncte conduce nordamericanul  Tejay Van Garderen (HTC-Highroad) cu un total de 18 puncte. Cel mai bun catarator dupa etapa de ieri este danezul Matti Breschel (Rabobank Cycling Team) cu 20 de puncte. In clasamentul pe echipe conduc olandezii de la Rabobank Cycling Team urmati de  Leopard Trek  la 30 de secunde distanta si Movistar Team la 1,35 minute distanta.
Astazi in a treia etapa ciclistii vor avea de parcurs distanta de 107,6 km intre Brig-Glis si Grindelwald.

Niciun comentariu:

Insportline