Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 iunie 2011

Criterium Du Dauphine (V) - Ciclistul francez Christophe Kern (Team Europcar) castiga etapa iar britanicul Bradley Wiggins (Sky Procycling) se mentine in pozitia d elider al turului

Ieri, in etapa a-V-a a  "Criterium Du Dauphine", rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de de 210 km pe un traseu intre Parc des Oiseaux - Villars-les-Dombes si Les Gets victoria revenind francezului Christophe Kern (Team Europcar) in varsta de 30 de ani de la formatia franceza Team Europcar, cu timpul de 5 ore 5 minute si 3 secunde.
Rutierul din Hexagon a fost urmat in clasamentul etapei de catre  danezul Chris Anker Sörensen (Saxo Bank Sungard) la 7 secunde distanta si coechipierul lui Kern  francezul Thomas Voeckler (Team Europcar) sosit la 9 secunde distanta de invingator.
Dupa etapa de ieri britanicul Bradley Wiggins (Sky Procycling) imbraca pentru a treia zi consecutiv tricoul galben al  liderului turului fiind urmat de catre australianul Cadel Evans (BMC Racing Team) la 1,11 minute distanta si  slovenul Janez Brajkovic (Team RadioShack) aflat la 1,21 minute distanta de lider.
In ierarhia sprinterilor germanul John Degenkolb (HTC-Highroad) este lider cu 58 de puncte iar in clasamentul cataratorilor columbianul Leonardo Fabio Duque (Cofidis, Le Credit En Ligne) cu un total de 39 puncte s-a distantat fata de urmaritori. Tricoul alb al celui mai bine clasat tanar in clasamentul general este imbracat pentru a treia zi consecutiv de lusitanul  Rui Alberto Faria Costa (Movistar Team) iar clasamentul pe echipe AG2R La Mondiale a preluat conducerea fiind urmata de catre Team RadioShack la 21 de secunde si de catre Sky Procycling Team la 1,20 minute.
Astazi in etapa a sasea ciclistii vor avea de parcurs distanta de 192,5 km pe un traseu intre Les Gets si Le Collet d’Allevard.

Niciun comentariu:

Insportline