Totalul afișărilor de pagină

marți, 7 iunie 2011

Victor Ionita a castigat turneul futures de Bacau

Saptamana trecuta in Europa si in alte colturi ale globului au avut loc diferite turnee challenger atat la masculin cat si la feminin, turnee ce se desfasoara sub egida ITF si la care participa si tenismenii romani.
In Italia la Florenta, pe zgura, la turneul challenger feminin dotat cu premii in valoare totala de 10.000 $, a participat Mihaela Buzarnescu.
Buzarnescu
favorita numarul 1 a competititei in prezent pe locul 300 in clasamentul WTA, in varsta de 23 ani a fost eliminata in sferturile de finala de catre italianca Anastasia Grymalska cu scorul de 6-2, 6-7(4), 6-3.
In schimb in proba de dublu alaturi de slovaca Zlochova au castigat turneul invingand in finala pe reprezentantele gazdelor Clerico, Sulpizio cu 6-3, 6-2.
La Madrid, in Spania, pe suprafata hard, la turneul challenger feminin dotat cu premii in valoare totala de 10.000 $, a participat Diana Stomlega.
Stomlega
in varsta de 18 ani actualmente pe locul 668 in ierarhia WTA favorita numarul 8 a intrecerii a parasit turneul turul II fiind eliminata de catre iberica Ivonne Cavalle Reimers cu scorul de 5-7, 7-6 (4), 6-3.
In Italia la Roma, pe zgura, la turneul challenger feminin dotat cu premii in valoare totala de 50.000 $, a participat Liana Gabriela Ungur.
Ungur
in prezent pe locul 168 in clasamentul WTA, in varsta de 26 ani a fost nevoita sa abandoneze in semifinale la scorul de 6-0, 1-0 in favoarea americancei Christina Michale.In intrecerea de dublu impreuna cu poloneza Linette au ajuns in finala dar au abandonat ca urmare a acidentarii Lianei.
La Bacau, in Romania, pe zgura, la al doilea turneu futures dotat cu premii in valoare totala de 10.000 $, au participat 16 tenismeni romani.Dintre acestia doar doi au ajuns in sferturile de finala. Petru Alexandru Luncanu (21ani, locul 493 ATP ) a fost eliminat in aceasta faza de catre italianul Thomas Fabbiano favoritul numarul 3 al competitiei cu scorul de 6-2, 6-3. In schimb Victor Ionita (28 ani, locul 905 ATP ) a ajuns pana in finala intrecerii unde la intalnit pe italianul Thomas Fabbiano de care a dispus in doua seturi dupa ce peninsularul a abandonat in setul II la scorul de 7-6(4), 4-0 pentru Victor.

Niciun comentariu:

Insportline