Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 15 iunie 2011

Tour de Suisse (IV) : Campionul mondial pe sosea norvegianul Thor Hushovd (Team Garmin-Cervelo) castiga etapa la sprint iar italianul Damiano Cunego (Lampre - ISD) se mentine lider in clasamentul general

Ieri, in etapa a-IV-a a "Tour de Suisse", rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de distanta de 198,4 km intre Grindelwald si Huttwil victoria revenind norvegianul Thor Hushovd in varsta de 33 de ani de la formatia americana Team Garmin-Cervelo, cu timpul de 4 ore 46 minute si 5 secunde.
Nordicul i-a invins la sprintul de pe linia sosire slovacul Peter Sagan (Liquigas-Cannondale) si italianul  Marco Marcato (Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Dupa etapa de ieri italianul Damiano Cunego (Lampre - ISD) a imbracat pentru a doua zi consecutiv tricoul galben al liderului in clasamentul general fiind urmat de catre columbianul Juan Mauricio Soler (Movistar Team) la 54 secunde distanta si olandezul  Bauke Mollema (Rabobank Cycling Team) la 1,16 secunde distanta.
In ierarhia pe puncte slovacul Peter Sagan (Liquigas-Cannondal) conduce cu un total de 45 puncte. Cel mai bun catarator dupa etapa de ieri este tot olandezul Laurens Ten Dam (Rabobank Cycling Team) cu 34 de puncte iar in clasamentul pe echipe conduc olandezii de la Rabobank Cycling Team urmati de  Leopard Trek  la 54 de secunde distanta si Movistar Team la 7,56 minute distanta.
Astazi in a cincea etapa ciclistii vor avea de parcurs distanta de 204,2 km intre  Huttwil - Tobel si Tägerschen.

Niciun comentariu:

Insportline