Totalul afișărilor de pagină

vineri, 10 iunie 2011

Criterium Du Dauphine (IV) - Rutierul german John Degenkolb (HTC-Highroad) castiga a doua etpa la sprint iar britanicul Bradley Wiggins (Sky Procycling) pastreaza tricoul galben al liderului turului

Ieri, in etapa a-IV-a a  "Criterium Du Dauphine", rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 173,5 km pe un traseu intre La Motte-Servolex si Mâcon victoria revenind la sprint germanului John Degenkolb in varsta de 22 de ani de la formatia americana HTC-Highroad, cu timpul de 4 ore 15 minute si 41 secunde.
Germanul i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe norvegianul Edvald Boasson Hagen (Sky Procycling)  si pe sudamericanul Juan José Haedo (Saxo Bank Sungard) sositi in acelasi timp cu invingator.
Britanicul Bradley Wiggins (Sky Procycling) imbraca pentru a doua zi consecutiv tricoul galben al  liderului turului fiind urmat de catre australianul Cadel Evans (BMC Racing Team) la 1,11 minute distanta si  slovenul Janez Brajkovic (Team RadioShack) aflat la 1,21 minute distanta de lider.
Dupa etapa de ieri ierarhia sprinterilor are un nou lider pe germanul John Degenkolb (HTC-Highroad) cu 58 de puncte iar in clasamentul cataratorilor are si el un nou lider in persoana columbianului Leonardo Fabio Duque (Cofidis, Le Credit En Ligne) cu un total de 20 puncte. Tricoul alb al celui mai bine clasat tanar in clasamentul general este imbracat pentru a doua zi de lusitanul  Rui Alberto Faria Costa (Movistar Team) iar clasamentul pe echipe este condus de catre  Sky Procycling urmata la 4,49 minute distanta de  AG2R La Mondiale si la 5,23 minute de catre  Team RadioShack.
Astazi in etapa a patra ciclistii vor avea de parcurs distanta de 210 km pe un traseu intre Parc des Oiseaux - Villars-les-Dombes si Les Gets.

Niciun comentariu:

Insportline