Totalul afișărilor de pagină

marți, 21 iunie 2011

Liga Europeana de volei

La sfarsitul saptamanii trecute in Sala Sporturilor din Constanta in cadrul etapei a-IV-a Ligii Europene la volei masculin si feminin a avut loc un interesant cuplaj voleibalistic intre primele reprezentative ale Romaniei si Turciei.
In deschiderea cuplajului in cele doua zile de concurs au evoluat reprezentativele masculine ale celor doua tari.Vineri, in prima zi, in fata a 380 de spectatori voleibalistii romani au obtinut victoria cu scorul de  3-0 (25-23, 25-22, 26-24) dupa 85 de minute de joc. Antrenorul Stelian Moculescu a trimis in teren urmatoarea formula de echipa : Bartha (coordonator) – Olteanu (cap.), Feher (libero), Gontariu, Stancu, Voinea, Birau.A mai jucat : Mihai Maries.
Sambata in a doua zi a cuplajului victoria a revenit tot gazdelor dar mult mai rapid  dupa doar 67 minute cu acelasi scor de 3-0 (25-15, 25-16, 25-21).
Antrenorul Stelian Moculescu a trimis in teren aceeasi formula de echipa ca in partida precedenta .
In clasamentul grupei C dupa disputarea a opt partide conduce Romania cu 20 de puncte urmata de Slovacia cu 18 puncte, Belarus cu 13 puncte si Turcia cu 8 puncte.
In urmatoarea etapa reprezentativa masculina de volei a Romania va evolua in deplasare, in Slovacia, sambata si duminica in compania selectionatei similare a tarii gazda.
 Vineri in partida vedeta a cuplajului reprezentativa feminina a Romaniei a trecut dupa 110 minute de joc cu scorul de 3-1 (23-25, 25-21, 25-22, 25-22)
 Antrenorul reprezentativei Romaniei sarbul Darko Zakoc a utilizat urmatoarea formula de echipa : Neaga (coordonator) - Manu (libero), Nemtanu, Albu, Miclea, Muresan, Onyejekwe. Au mai jucat : Cazacu, Trica, si Sobo. 
Sambata in fata unei asistente formate din 250 de spectatori romancele antrenate de sarbul Darko Zakoc au fost invinse categoric dupa 78 de minute de joc cu scorul de 3-0 (25-17, 25-23, 25-16).
Duminica s-a utilizat urmatoarea formula de echipa : Neaga (coordonator) - Manu (libero), Nemtanu, Albu, Miclea, Muresan, Onyejekwe. Au mai jucat : Cazacu,Trica, Salaoru si Sobo.
In clasamentul grupei C dupa disputarea a opt partide conduce Turcia cu 21 puncte urmata de Romania cu 14 puncte, Belarus cu 12 puncte si Croatia cu 1 puncte.
In urmatoarea etapa reprezentativa feminina de volei a Romania va evolua in deplasare, in Croatia, sambata si duminica in compania selectionatei similare a Croatie.

Niciun comentariu:

Insportline