Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 iunie 2011

"Tour de Suisse" (VI) - Rutierul olandez Steven Kruijswijk (Rabobank Cycling Team) castiga etapa dar italianul Damiano Cunego (Lampre - ISD) isi consolideaza pozitia de lider al turului

Ieri, in etapa a-VI-a a "Tour de Suisse", rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de distanta de 157,7 km intre Tobel-Tägerschen si Triesenberg/Malbun victoria revenind olandezului  Steven Kruijswijk in varsta de 24 de ani de la formatia olandeza Rabobank Cycling Team, cu timpul de 4 ore 12 minute si 3 secunde.
Sportivul din "Tara Lalelelor" a fost urmat in clasamentul de etapa de catre americanul  Levi Leipheimer (Team RadioShack) la 9 secunde distanta si italianul  Damiano Cunego (Lampre - ISD) la 18 secunde distanta de invingator.
Dupa etapa de ieri italianul Damiano Cunego (Lampre - ISD) si-a consolidat pozitia de lider in ierarhia generala imbracand pentru a patra zi consecutiv tricoul galben fiind urmat de catre olandezii de la  Rabobank Cycling Team Bauke Mollema la 1,23 secunde distanta si Steven Kruijswijk la 1,36 secunde distanta.
In ierarhia pe puncte slovacul Peter Sagan (Liquigas-Cannondal) conduce cu un total de 461 puncte. Cel mai bun catarator dupa etapa de ieri ramane olandezul Laurens Ten Dam (Rabobank Cycling Team) cu 35 de puncte iar in clasamentul pe echipe conduc olandezii de la Rabobank Cycling Team urmati de  Leopard Trek  la 2,53 minute distanta si Movistar Team la 19,42 minute distanta.
Astazi in a saptea etapa ciclistii vor avea de parcurs distanta de 228 km intre  Vaduz (FL) si Serfaus-Fiss-Ladis.

Niciun comentariu:

Insportline