Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 iunie 2011

Tour de Suisse (III) : Rutierul slovac Peter Sagan (Liquigas-Cannondal) a castigat etapa iar italianul Damiano Cunego (Lampre - ISD) a preluat tricoul galben al liderului in clasamentul general

Ieri, in etapa a-III-a a "Tour de Suisse", rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de distanta de 107,6 km pe un traseuintre Brig-Glis si Grindelwald victoria revenind slovacului Peter Sagan in varsta de 21 de ani de la formatia italiana Liquigas-Cannondale, cu timpul de 3 ore 9 minute si 47 secunde.
Pe locurile urmatoare s-au situat italianul Damiano Cunego (Lampre - ISD) si danezul Jakob Fuglsang (Den) Leopard Trek la 21 secunde distanta.
Ca urmare a locului doi obtinut in etapa de ieri italianul Damiano Cunego (Lampre - ISD) a preluat tricoul galben al liderului in clasamentul general fiind urmat de catre columbianul Juan Mauricio Soler (Movistar Team) la 54 secunde distanta si olandezul  Bauke Mollema (Rabobank Cycling Team) la 1,16 secunde distanta.
In ierarhia pe puncte slovacul Peter Sagan (Liquigas-Cannondal) a preluat conducerea cu un total de 25 puncte. Cel mai bun catarator dupa etapa de ieri este olandezul Laurens Ten Dam (Rabobank Cycling Team) cu 31 de puncte. In clasamentul pe echipe conduc olandezii de la Rabobank Cycling Team urmati de  Leopard Trek  la 54 de secunde distanta si Movistar Team la 7,56 minute distanta.
Astazi in a patra etapa ciclistii vor avea de parcurs distanta de 198,4 km intre Grindelwald si Huttwil.

Niciun comentariu:

Insportline