Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 iunie 2011

Criterium Du Dauphine (VI) - Cicliatul iberic Joaquin Rodriguez Oliver (Katusha Team) castiga etapa iar britanicul Bradley Wiggins (Sky Procycling) isi conserva pozitia d elider al turului

Ieri, in etapa a-V-a a "Criterium Du Dauphine", rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 192,5 km pe un traseu intre Les Gets si Le Collet d’Allevard, victoria revenind spaniolului Joaquin Rodriguez Oliver in varsta de 32 de ani de la formatia rusa Katusha Team, cu timpul de 5 ore 12 minute si 47 secunde.

Rutierul din Peninsula Iberica a fost urmat in clasamentul etapei de catre olandezul Robert Gesink (Rabobank Cycling Team) la 31 secunde distanta si belgianul Jurgen Van Den Broeck (Omega Pharma-Lotto) sosit la 39 secunde distanta de invingator.
Dupa etapa de ieri britanicul Bradley Wiggins (Sky Procycling) imbraca pentru a patra zi consecutiv tricoul galben al liderului turului fiind urmat de catre australianul Cadel Evans (BMC Racing Team) la 1,26 minute distanta si kazahul Alexandre Vinokourov (Pro Team Astana) aflat la 1,52 minute distanta de lider.
In ierarhia sprinterilor spaniolul Joaquin Rodriguez Oliver (Katusha Team) este lider cu 71 de puncte iar in clasamentul cataratorilor columbianul Leonardo Fabio Duque (Cofidis, Le Credit En Ligne) cu un total de 45 puncte s-a distantat fata de urmaritori. Tricoul alb al celui mai bine clasat tanar in clasamentul general este imbracat pentru dupa etapa de ieri de Jerome Coppel (Saur - Sojasun) iar in clasamentul pe echipe Team Europcar a preluat conducerea fiind urmata de catre Pro Team Astana la 12 de secunde si de catre AG2R La Mondiale la 39 secunde.
Astazi in etapa a saptea (ultima) ciclistii vor avea de parcurs distanta de 117,5 km pe un traseu intre Pontcharra si La Toussuire.

Niciun comentariu:

Insportline