Totalul afișărilor de pagină

joi, 9 iunie 2011

Criterium Du Dauphine (III) - Rutierul german Tony Martin ((HTC-Highroad) castiga contratimpul individual iar britanicul Bradley Wiggins (Sky Procycling) preia tricoul galben al liderului turului

Ieri, in etapa a-III-a a  "Criterium Du Dauphine", rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de42,5 km pe un circuit in jurul orasului Grenoble intr-un contratimp individual victoria revenind germanului Tony Martin in varsta de 26 de ani de la formatia americana HTC-Highroad, cu timpul de 55 minute si 27 secunde.
Germanul a fost urmat in clasamentul de etapa de catre rutierii de la formatia britanica  Sky Procycling si anume britanicul Bradley Wiggins la 11 secunde distanta si norvegianul Edvald Boasson Hagen la 43 secunde distanta de invingator.
Ca urmare a evolutiei din etapa de ieri britanicul Bradley Wiggins (Sky Procycling) a preluat tricoul galben al  liderului turului fiind urmat de catre australianul Cadel Evans (BMC Racing Team) la 1,11 minute distanta si  slovenul Janez Brajkovic (Team RadioShack) aflat la 1,21 minute distanta de lider.
Ierarhia sprinterilor este acum condusa de catre britanicul Bradley Wiggins (Sky Procycling) cu 40 de puncte iar in clasamentul cataratorilor belgianul Jurgen Van Den Broeck (Omega Pharma-Lotto) este lider pentru a treia zi consecutiv cu un total de 10 puncte. Ierarhia celui mai bine clasat tanar in clasamentul general are de ieri un nou lider pe lusitanul  Rui Alberto Faria Costa (Movistar Team) iar clasamentul pe echipe este condus de catre  Sky Procycling urmata la 4,49 minute distanta de  AG2R La Mondiale si la 5,23 minute de catre  Team RadioShack.
Astazi in etapa a patra ciclistii vor avea de parcurs distanta de 173,5 km pe un traseu intre La Motte-Servolex si Mâcon.

Niciun comentariu:

Insportline