Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 martie 2011

Tirreno-Adriatico (V) - Philippe Gilbert (Omega Pharma-Lotto) castiga etapa la sprint iar Cadel Evans (BMC Racing Team) imbraca tricoul alb albastru al liderului cursei

Ieri, in etapa a-V-a a cursei cicliste "Tirreno-Adriatico", rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 240 km intre Chieti - Castelraimondo victoria revenind la sprint ciclistului belgian Philippe Gilbert (Omega Pharma-Lotto), cu timpul de 6 ore 43 minute si 23 secunde.
Gilbert i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe coechipierul sau olandezul Wout Poels (Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team) si pe italianul Damiano Cunego (Lampre - ISD) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Ca urmare a locului doisprezece obtinut la finalul etapei de ieri australianul Cadel Evans (BMC Racing Team) a preluat tricoul liderului in clasamentul general fiind urmat de catre italianul Ivan Basso (Liquigas-Cannondale) la 2 secunde distanta si italianul Damiano Cunego (Lampre - ISD) la 3 secunde distanta.
Tyler Farrar (Team Garmin-Cervelo)
se mentine pe prima pozitie in clasamentul sprinterilor iar italianul Davide Malacarne (Quickstep Cycling Team) a imbracat ieri tricoul liderului in clasamentul cataratorilor pentru prima oara.
Cel mai bun tanar in clasamentul general al cursei este olandezul Robert Gesink (Rabobank Cycling Team).
Clasamentul pe echipe este dominat in continuare de catre Liquigas-Cannondale care este urmata de BMC Racing Team la 39 secunde si HTC-Highroad la 1,01 minute..
Astazi in etapa a patra ciclistii vor avea de parcurs distanta de 178 km intre Ussita - Macerata.

Niciun comentariu:

Insportline