Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 5 martie 2011

Cu Viktor Sidelnikov pe banca CVM Tomis Constanta surclaseaza campioana tarii REMAT Zalau cu 3-0 (18,19,21)

In prima partida a cuplajului voleibalistic desfasurat astazi in Sala Sporturilor din Constanta s-au intalnit in derby-ul campinatului vicecampioana tarii, CVM Tomis Constanta si campiona en titre REMAT Zalau in cadrul etapei cu numarul XXI a Campionatului National Divizia A1 la volei masculin.
“Marinarii" condusi de pe margine de catre Viktor Sidelnikov revenit pe banca tehnica a constantenilor dupa experimentul nefericit numit Ljubomir Gerasimov care a rezistat doar 8 etape dar care " a reusit" intr-un timp atat de scurt " sa distruga tot ce se cladise de catre Sidelnikov fapt pentru care s-a renuntat la serviciile bulgarului.

Gazdele au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Tyler Hildebrand (coordonator) – Radu Began (centru), Andrei Spanu (centru), Igor Merkhusev (universal), Zoltan David (extrema), Svyatoslav Miklashevich (extrema), Mihai Mihaila (libero).
Partida se anunta una foarte dificila pentru gazde dat fiind parcursul din retur cand tomitanii au obtinut numai putin de 3 victorii cus corul de 3-2 iar in fata lui Dinamo la Bucuresti au pierdut categoric cu 3-0 iar salajenii cu un antrenor tanar pe banca l-am numit aici pe Mircea Dudas cel care a fost secundul italo-canadianului Stelio de Rocco pe cand acesta din urma antrena Tomisul veneau sa demonstreze ca titlul castigat anul trecut dar si pozitia ocupat in clasamentul la zi nu este de loc intamplatoare.
Insa, gazdele cu un moral foarte bun dupa reinstalarea lui Sidelnikov la carma echipei, dar si asezate foarte bine in teren de catre belarus au reusit o evolutie buna mai putin in ultimul set (al treilea) cand de 18-9 pe fondul unor greseli cauzate de relaxare si neatentie le-au permis oaspetilor sa se apropie la 20-19.
Dar a fost in simplu foc de paie pentru ca Tomisul si-a djudecat victoria cu scorul de 3-0 pe seturi 25-18, 25-19 si 25-21 dupa 85 de minute de joc. De remarcat evolutia foarte buna a kazahului in varsta de 32 de ani Svyatoslav Miklashevich care de la venirea sa la echipa a facut cel mai bun meci al sau. Totodata blocajul format in principal din Spanu si Miklashevich ambii cu o inaltime de 210 cm a fost procedeul care a dat cel mai mare randament in aceasta confruntare.
La gazde au mai jucat Mincho Minchev, Marin Lescov si Marquinho.
Cu aceasta victorie vicecampioana tarii, coroborata si cu victoria cu scorul de 3-2 a lui Dinamo Bucuresti la Dej, a revenit pe prima pozitie a clasamentului cu un total de 55 puncte avand un setaveraj de 60-21, fiind urmata de Dinamo cu 54 puncte si un setaveraj de 58-17 iar Remat Zalau a coborat pe treapta a treia podiumului cu 52 puncte si un setaveraj de 57-17. In ultima etapa a sezonului regulat CVM Tomis Constanta se deplaseaza la Suceava unde va juca cu ocupanta locului 11 din clasament astfel, cu siguranta, dobrogenii vor aborda play-offul de pe prima pozitie a clasamentului avand asttfel un avantaj fata de cele doua contracandidate la titlu Dinamo Bucuresti si Remat Zalau.

Niciun comentariu:

Insportline