Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 12 martie 2011

Monica Niculescu paraseste turneul de la Indian Wells in turul II

La Indian Wells, in California, Statele Unite ale Americii, in perioada 7-20 martie, pe suprafata hard, se desfasoara in un turneu din seria Masters rezervat atat fetelor cat si baietilor.

In intrecerea feminina Romania au mai ramas Monica Niculescu, Simona Halep si Alexandra Dulgheru iar la masculin suntem reprezentati de catre Victor Hanescu.
Monica Niculescu prezenta pe tabloul principal, dupa ce a trecut prin furcile caudine ale celor doua tururi de calificari, in varsta de 23 de ani, in prezent pe locul 65 in ierarhia WTA a dat piept in turul II al intrecerii cu frantu zoaica Marion Bartoli in varsta de 26 de ani actualmente pe locul 17 in clasamentul WTA, jucatoare de mana dreapta participanta in circuitul profesionist din anul 2000.
Monica incepe puternic astfel ca la jumatatea meciului conducea cu 1-0 la seturi si 2-1 in setul doi avand si o mingie de break pe serviciul adversarei. Acesta a fost momentul psihologic al inclesterii. Jucatoarea din Hexagon a reusit sa-si castige pana la urma serviciul si descatusata a trecut la carma partidei castigand           urmatoarele seturi.
Astfel cu scorul de 2-6,6-3,6-2 Marion Bartoli o invinge Monica Niculescu si avanseaza in turul III al competitiei.

Niciun comentariu:

Insportline