Totalul afișărilor de pagină

joi, 10 martie 2011

Monica Niculescu in turul II la Indian Wells. Sorana Cirstea si Edina Gallovits parasesc turneul dupa primul tur

La Indian Wells, in California, Statele Unite ale Americii, in perioada 7-20 martie, pe suprrafata hard, se desfasoara in un turneu din seria  Masters rezervat atat fetelor cat si baietilor.
In intrecerea feminina Romania va fi reprezentata de catre Sorana Cirstea, Edina Gallovits,Monica Niculescu, Simona Halep si Alexandra Dulgheru.
Edina Gallovits in varsta de 26 de ani actualmente pe locul 78 in ierarhia WTA a intalnit-o in prima runda a intrecerii pe reprezentanta gazdelor Coco Vandeweghe in varsta de 19 ani actualmente pe locul 92 in clasamentul WTA beneficiara a unui wild card din partea organizatorilor. Americanca a trecut de Edina dupa 144 de minute de joc cu scorul de 4-6,6-3,6-4.
Sorana Cirstea in varsta de 20 ani, actualmente pe locul 91 in clasamentul WTA, intrata pe tabloul principal dupa ce a trecut de doua tururi de calificari a infruntat-o in turul I pe rusoaica Alina Kudryavtseva in varsta de 23 de ani locul 66 in clasamentul WTA. Kudryavtseva s-a impus dupa 105 minute de joc cu sorul de 3-6,6-3,6-3.
Cea de a treia romanca prezenta ieri pe tabloul principal dupa ce la randul ei a trecut prin furcile caudine ale celor doua tururi de calificari Monica Niculescu in varsta de 23 in orezent pe locul 65 in ierarhia WTA a dat piept in primul tur cu australianca Anastasia Rodionova in varsta de 28 de ani aflata in aceasta spatamana pe locul 67 in clasamentul WTA. Niculescu a reusit sa treca dupa 70 de minute cu scorul de 6-3,6-1.
In turul II Monica Niculescu o va intalni pe frantuzoiaca Marion Bartoli in varsta de 26 de ani actualmente pe locul 17 in clasamentul WTA.
Celelalte doua romance aflate pe tabloul principal le-am numit aici pe Alexandra Dulgheru (fav.27) care juca in turul II cu invingatoarea din partida Flipkens-Hradecka ambele venite din calificari iar Simona Halep va juca in primul tur cu spaniola Nuria Vives Llagostera in varsta de 30 de ani actualmente pe locul 123 in ierarhia WTA.

Niciun comentariu:

Insportline