Totalul afișărilor de pagină

luni, 28 martie 2011

Pilierul roman Bogdan Balan (Lyon) a inscris un eseu pentru echipa sa in confruntarea cu RC Narbonne

La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile primei ligi de rugby din Franta (Top 14) cu partidele celei de a douazecisidoua etape. Vicecampioana Frantei, USA Perpignan, evoluand deplasare, la La Rochelle pe arena “Stade Marcel Deflandre” in compania echipei gazde cu acelasi nume, a terminat partida invingatoare cu scorul de 34-16 (6-9). La oaspeti internationalii romani flankerul Ovidiu Tonita si taloneurul selectionatei "frunzei de stejar" Marius Tincu nu a fost convocat pentru aceasta partida fiind in continuare accidentati.La gazde pilierul “Pepe” Toderasc a fost titular fiind inlocuit in minutul 42.

Echipa lui Bogdan Leonte (linia a-III-a), CS Bourgoin-Jallieu, evoluand in depalsare, in compania celor de la Brive, a fost invinsa cu scorul de 50-6 (17-3). Leonte nu a fost retinut in lot pentru aceasta confruntare. La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa a douazecisicincea. Aurillac, cu centrul Romeo Gontineac neconvocat, jucand acasa, impotriva celor de la Saint Etienne, a invins cu scorul de 21-18 (13-7). La oaspeti flankerul Cristian Petre a fost titular.Union Bordeaux-Begles cu pilierul Silviu Florea titular a invins cu scorul de 26-24 (9-9) pe gazdele de la US Dax.
Aix-en-Provance, la care internationalii romani Valentin Ursache (linia a-II-a) si pilierul Mihaita Lazar au fost titulari, jucand acasa in fata propriilor suporteri a trecut cu scorul de 30-15 (12-6) de cei de la Stade Montois. La Lyon, echipa gazda cu internationalii romani pilierul Bogdan Balan si inchizatorul din gramada Alexandru Manta titulari a dispus cu scorul de 45-12 (21-0) de cei de la Narbonne. De mentionat ca in minutul 14 Bogdan Balan a inscris al doilea eseu pentru echipa sa.
La oaspeti, internationalul roman Alin Coste nu a fost retinut in lotul pentru aceasta partida.Tarbes cu fostul international Razvan Mavrodin acum in postura de antrenor secund al acestei echipe si Laurentiu Sirbe (linia a-II-a) rezerva, evoluand pe teren propriu in fata celor de la Oyannax a fost invinsa cu scorul de 19-15 (9-12).
Colomiers cu centrul Dan Dumitru neconvocat jucand in deplasare la Albi a fost invinsa cu scorul de 34-15 (19-12).
In cadrul etapei cu numarul optsprezece a Premiership, internationalul roman pilierul Ion Paulica a inceput partida ca rezerva fiind introdus in teren in minutul 75 in confruntarea pe care London Irish a sustinut-o acasa in compania echipei Exeer Chiefs si terminata cu victoria gazdelor cu scorul de 39-17 (18-6).

Niciun comentariu:

Insportline