Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 martie 2011

Evolutiile rugbystilor romani in campionatele straine din Europa - Ovidiu Tonita (USA Perpignan) eseu pentru echipa sa

La sfarsitul saptamanii  trecute  au continuat intrecerile primei ligi de rugby din Franta (Top 14) cu partidele celei de a douazecisiuna etape.
Vicecampioana Frantei, USA Perpignan, evoluand deplasare, la Paris pe arena "Stade Charlety" in compania echipei gazde, Stade Francais, a terminat partida invingatoare cu scorul de 21-9 (6-9).
La gazde internationalul roman flankerul Ovidiu Tonita a a fost titular evoluand pana in minutul 71 al partidei cand a fost inlocuit. Capitanul nationalei Romaniei a culcat balonul in terenul de tinata advers inscriind un eseu pentru echipa sa in minutul 49 la scorul de 11-9 pentru echipa sa.Celalalt roman din lotul celor de la USA Perpignan l-am numit aici pe taloneurul selectionatei "frunzei de stejar" Marius Tincu nu a fost convocat pentru aceasta partida fiind in continuare accidentat.
Echipa lui Bogdan Leonte (linia a-III-a), CS Bourgoin-Jallieu, evoluand acasa, in compania celor de la Racing Metro Paris, a fost invinsa cu scorul de 38-19 (17-9). Leonte nu a fost retinut in lot pentru aceasta confruntare.
Echipa internationalului roman, pilierul “Pepe” Toderasc, La Rochele, jucand in deplasare la Biarritz in compania celor d ela Olympique au fost invinsi cu scorul de 32-30 (21-9). Toderasc a evoluat ca titular fiind schimbat in minutul 42.
La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa a douazecisitreia.
Aurillac, cu centrul Romeo Gontineac neconvocat, jucand acasa, limpotriva celor de la Colomiers, a invins cu scorul de 37-24 (17-12). La oaspeti centrul Dan Dumitru nu a fost retinut in lotul pentru aceasta confruntare.
La Bordeaux confruntare romaneasca. Gazdele cu pilierul Silviu Florea titular au fost invinse cu scorul de 23-18 (3-9) de catre cei de la Aix-en-Provance la care internationalii romani Valentin Ursache (linia a-II-a) si  pilierul Mihaita Lazar au fost titulari.
La Auch, echipa gazda a dispus cu scorul de 25-18 (12-12) de cei d ela Lyon.La oaspeti, internationalii romani pilierul Bogdan Balan  a fost titular iar inchizatorul din gramada Alexandru Manta a fost rezerva.
Tarbes cu fostul international Razvan Mavrodin acum in postura de antrenor secund al acestei echipe si Laurentiu Sirbe (linia a-II-a) neconvocat, evoluand pe teren propriu in fata celor de la Stade Montois au obtinut victoria cu scorul de 22-18 (12-6).
Narbonne cu internationalul roman Alin Coste neretinut in lotul pentru aceasta partida a trecut cu scorul de 25-24 (12-11) de cei de la Oyonnax.
Echipa internationalului roman Cristian Petre (evoluand in pozitia de inchizator), titular pe intrega durata a confruntarii, evoluand in deplasare in compania celor de la Pau a fost invinsi cu scorul de 48-25 (19-9).
In cadrul etapei cu numarul saptesprezece a Premiership, internationalul roman pilierul Ion Paulica a inceput partida ca rezerva fiind introdus in teren in minutul 51 in confruntarea pe care London Irish a sustinut-o la Leeds pe “Headingley Carnegie Stadium” in compania echipei locale si terminata cu victoria gazdelor cu scorul de 27-19 (10-16).

Niciun comentariu:

Insportline