Totalul afișărilor de pagină

vineri, 11 martie 2011

Simona Halep la feminin si Victor Hanescu la masculin in turul II la Indian Wells

La Indian Wells, in California, Statele Unite ale Americii, in perioada 7-20 martie, pe suprafata hard, se desfasoara in un turneu din seria  Masters rezervat atat fetelor cat si baietilor.
In intrecerea feminina Romania au mai ramas
Monica Niculescu, Simona Halep si Alexandra Dulgheru iar la masculin suntem reprezentati de catre Victor Hanescu.
Simona Halep in varsta de 19 de ani actualmente pe locul 61 in ierarhia WTA a intalnit-o in prima runda a intrecerii pe spaniola Nuria Vives Llagostera in varsta de 30 de ani actualmente pe locul 123 in ierarhia WTA, jucatoare venita din calificari.  Dupa 135 de minute de joc Simona a reusit sa intoarca soarta partidei dupa iberica castigase primul set cu un 6-0 sec, constanteanca adjudecadu-le pe urmatoarele doua cu scorul de 6-2,6-4. In turul urmator dobrogeanca va da piept cu o alta spaniola si anume Maria Jose Martinez Sanchez favorita numarul 28 a turneului.
In intrecerea masculina Victor Hanescu actualmente pe locul 50 in ierarhia ATP la aavut ca adversar in runda inaugurala pe italianul Andrea Seppi vecin de clasament cu Victor, locul 51 in clasamentul ATP de care a dispus in 3 seturi 123 de minute de joc cu scorul de 4-6, 7-6 (7-5),6-3. In turul II Hanescu il va intalni pe uncranianul Alexandr Dolgopolov favoritul numarul 20 al intrecerii in prezent pe locul 46 in ierarhia ATP.  

Niciun comentariu:

Insportline