Totalul afișărilor de pagină

duminică, 13 martie 2011

Tireno-Adriatico (IV) : Michele Scarponi (Lampre - ISD) castiga etpa la sprint iar Robert Gesink (Rabobank Cycling Team) a preluat tricoul liderului cursei

Ieri, in etapa a-IV-a a cursei ciliste "Tirreno-Adriatico", cei 160 de rutieri inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 240 km intre Narni - Chieti victoria revenind la sprint ciclistului italian Michele Scarponi (Lampre - ISD), cu timpul de 6 ore 10 minute si 59 secunde.

Scarponi i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe coechipierul sau italianul Damiano Cunego si pe australianul Cadel Evans (BMC Racing Team) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Ca urmare a locului sase obtinut la finalul etapei de ieri olandezul Robert Gesink (Rabobank Cycling Team) a preluat tricoul liderului in clasame ntul general fiind urmat de catre australianul Cadel Evans (BMC Racing Team) la 10 secunde distanta si italianu l Ivan Basso (Liquigas-Cannondale) la 12 secunde distanta.
Tyler Farrar se mentine pe prima pozitie in clasamentul sprinterilor iar bascul Francisco Javier Aramendia Llorente (Euskaltel - Euskadi) imbracat tricoul liderului in clasamentul cataratorilor pentru a treia zi consecutiv.
Cel mai bun tanar in clasamentul general al cursei este olandezul Robert Gesink (Rabobank Cycling Team).
Clasamentul pe echipe este dominat in continuare de catre Liquigas-Cannondale care este urmata de BMC Racing Team la 45 secunde si Rabobank Cycling Team la 49 secunde.
Astazi in etapa a patra ciclistii vor avea de parcurs distanta de 240 km intre Chieti - Castelraimondo.

Niciun comentariu:

Insportline