Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 9 martie 2011

Cirstea,Gallovits si Niculescu pe tabloul principal la turenul de la Indian Wells (California)

La Indian Wells, in California, Statele Unite ale Americii, in perioada 7-20 martie, pe suprrafata hard, se desfasoara in un turneu din seria  Masters rezervat atat fetelor cat si baietilor.
In intrecerea feminina Romania va fi reprezentata de catre Sorana Cirstea, Edina Gallovits, Monica Niculescu .
Edina Gallovits in varsta de 26 de ani actualmente pe locul 78 in ierarhia WTA o va intalni in prima runda a intrecerii pe reprezentanta gazdelor Coco Vandeweghe in varsta de 19 ani actualmente pe locul 92 in clasamentul WTA beneficiara a unui wild card din partea organizatorilor.
Sorana Cirstea in varsta de 20 ani, actualmente pe locul 91 in clasamentul WTA, intrata pe tabloul principal dupa ce a trecut de doua tururi de calificari o va infrunta in turul I pe rusoaica Alina Kudryavtseva in varsta de 23 de ani locul 66 in clasamentul WTA.
Cea de a treia romanca prezenta pe tabloul principal dupa ce la randul ei a trecut prin furcile caudine ale celor doua tururi de calificari Monica Niculescu in varsta de 23 in orezent pe locul 65 in ierarhia WTA va da piept in primul tur cu australianca Anastasia Rodionova in varsta de 28 de ani aflata in aceasta spatamana pe locul 67 in clasamentul WTA.

Niciun comentariu:

Insportline