Totalul afișărilor de pagină

joi, 10 martie 2011

Paris-Nice (IV) - Voeckler (Team Europcar) castiga etapa iar De Gendt (Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team) revine pe prima pozitie a clasamentului general

Ieri, in etapa a-IV-a a cursei ciliste "Paris-Nice", rutieri inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 191 km intre Crêches-sur-Saôn si Belleville victoria revenind francezului in varsta de 24 ani, Thomas Voeckler (Team Europcar) cu timpul de 5 ore 4 minute si 20 secunde.
Voeckler i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe conationalul sau Rémi Pauriol (FDJ) si pe francezul Thomas De Gendt (Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Dupa evadarea de ieri Thomas De Gendt (Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team) a preluat sefia din nou in clasamentul general fiind urmat la 10 secunde de catre francezul Thomas Voeckler (Team Europcar) si un alt francez Rémi Pauriol (FDJ) la 16 secunde distanta.
Heinrich Haussler (Team Garmin-Cervelo) imbraca pentru a doua zi consecutiv tricoul verde al celui mai bun sprinter cu un total de 76 puncte.
Dupa etapa de ieri Thomas De Gendt (Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team) a imbracat din nou tricoul alb al celui mai bine clasat tanar in clasamentul general.
In clasamentul cataratorilor, tricoul alb cu buline rosii a fost preluat de catre francez Rémi Pauriol (FDJ) cu un total de 35 puncte.
In clasamentul pe echipe Vacansoleil-DCM Pro Cycling Teamc
conduce in clasament fiind urmata de catre Pro Team Astana si FDJ toate cu acelasi timp.
Astazi, in etapa a cincea, de contratimp individual pe echipe ciclistii vor avea de parcurs distanta de 27 km intre Rognes - Aix-en-Provence.

Niciun comentariu:

Insportline