Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 12 martie 2011

Paris-Nice (VI) - Tony Martin (HTC-Highroad) castiga contratimpul individual si preia tricoul galben

Ieri, in etapa a-VI-a a cursei ciliste "Paris-Nice", rutieri inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 27 km intre Rognes - Aix-en-Provence in tr-un contratimp individual, victoria revenind germanului in varsta de 25 ani, Tony Martin (HTC-Highroad) cu timpul de 33 minute si 24 de secunde.

Pe locurile urmatoare au sosit britanicul Bradley Wiggins (Sky Procycling) la 20 de secunde distanta si australianul Richie Porte (Saxo Bank Sungard) la 29 de secunde distanta.
Dupa victoria de ieri Tony Martin a preluat tricoul galben al liderului in clasamentul general fiind urmat la 36 secunde de catre germanul Andreas Kloden (Team RadioShack) si britanicul Bradley Wiggins (Sky Procycling) la 39 secunde distanta.
Heinrich Haussler (Team Garmin-Cervelo) imbraca pentru a patra zi consecutiv tricoul verde al celui mai bun sprinter cu un total de 79 puncte.
Dupa etapa de ieri estonul Rein Taaramae (Cofidis, Le Credit En Ligne) a devenit al celui mai bine clasat tanar in clasamentul general.
In clasamentul cataratorilor, tricoul alb cu buline rosii ramane in posesia francezului Rémi Pauriol (FDJ) cu un total de 39 puncte.
In clasamentul pe echipe Team Radioshack conduce in clasament fiind urmata de catre Sky Procycling la 2,45 minute si HTC-Highroad la 3,03 minute distanta.
Astazi, in etapa a sapte, ciclistii vor avea de parcurs distanta de 215 km intre Brignoles - Biot - Sophia Antipolis.

Niciun comentariu:

Insportline