Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 9 martie 2011

Paris-Nice (III) - Ciclistul australian Matthew Harley Goss (HTC-Highroad) a castigat etapa la sprint si a preluat conducerea in clasamentul general

Ieri, in etapa a-III-a a cursei ciliste "Paris-Nice", rutieri inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 202 km intre Cosne-Cours-sur-Loire si Nuits-Saint-Georges victoria revenind la sprint australianul in varsta de 24 ani, Matthew Harley Goss (HTC-Highroad) cu timpul de 5 ore 16 minute si 48 secunde.
Goss i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe australianul Heinrich Haussler (Team Garmin-Cervelo) si pe rusul Denis Galimzyanov ( Katusha Team) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Dupa victoria de ieri Matthew Harley Goss a preluat tricoul galben al liderului in clasamentul general fiind urmat la 2 secunde de catre belgianull Thomas De Gendt (Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team) si australianul Heinrich Haussler (Team Garmin-Cervelo) la 6 secunde distanta.
Ca urmare a clasarii pe podium la sprintul de la finalul cursei Heinrich Haussler (Team Garmin-Cervelo) a preluat tricoul verde al celui mai bun sprinter cu un total de 60 puncte.
Dupa etapa de ieri Matthew Harley Goss a imbracat si tricoul alb al celui mai bine clasat tanar in clasamentul general.
In clasamentul cataratorilor, tricoul alb cu buline rosii a fost preluat de catre finlandezul Jussi Veikkanen (Omega Pharma-Lotto) cu un total de 7 puncte.
In clasamentul pe echipe Vacansoleil-DCM Pro Cycling Teamc
conduce in clasament fiind urmata de catre Liquigas-Cannondale si Katusha Team toate cu acelasi timp.
Astazi, in etapa a patra, ciclistii vor avea de parcurs distanta de 191 km intre Crêches-sur-Saôn e si Belleville.

Niciun comentariu:

Insportline