Totalul afișărilor de pagină

duminică, 13 martie 2011

Halep si Dulgheru la feminin si Hanescu la masculin parasesc turneul de simplu de la Indian Wells

La Indian Wells, in California, Statele Unite ale Americii, in perioada 7-20 martie, pe suprrafata hard, se desfasoara in un turneu din seria Masters rezervat atat fetelor cat si baietilor.

In intrecerea feminina Romania mai avea doua reprezentante Simona Halep si Alexandra Dulgheru iar la masculin pe Victor Hanescu.
Dulgheru in varsta de 21 de ani actualmente pe locul 30 in ierarhia WTA a intalnit-o in runda a doua a intrecerii pe cehoaica Lucie Hradecka Vandeweghe in varsta de 25 ani actualmente pe locul 86 in clasamentul WTA venita din calificari. Hradecka a trecut de Alexandra dupa 131 de minute de joc cu scorul de 4-6,6-4,6-4.
Halep in varsta de 19 ani, actualmente pe locul 77 in clasamentul WTA, a infruntat-o in turul II pe spaniola Marie Jose Martinez Sanchez in varsta de 28 de ani locul 28 in clasamentul WTA. Iberica s-a impus dupa 89 minute de joc cu sorul de 7-5, 6-0.
Cea de a treia prezenta romaneasca ieri la Indian Wells pe tabloul principal de data aceasta in intrecerea masculina, Victor Hanescu in prezent pe locul 50 in ierarhia ATP l-a intalnit in turul doi al competitiei pe ucrainianul Alexandr Dolgopolov (fav.20)in varsta de 22 de ani aflat in aceasta spatamana pe locul 23 in clasamentul ATP. Ucrainianul a reusit sa treca dupa 73 de minute de joc de victor cu scorul de 6-4,6-4.

Niciun comentariu:

Insportline