Totalul afișărilor de pagină

vineri, 11 martie 2011

Paris-Nice (V) - Rutierul german Andreas Kloden (Team RadioShack) a castigat etapa si apreluat tricoul galben

Ieri, in etapa a-V-a a cursei ciliste "Paris-Nice", rutieri inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 193 km intre Saint-Symphorien-sur-Coise - Vernoux-en-Vivarais victoria revenind germanului in varsta de 35 ani, Andreas Kloden (Team RadioShack) cu timpul de 4 ore 59 minute.
Kloden i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe spaniolul Samuel Sanchez Gonzalez (Euskaltel-Euskadi) si pe italianul Matteo Carrara (Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Dupa victoria de ieri Andreas Kloden a preluat tricoul galben al liderului in clasamentul general fiind urmat la 4 secunde de catre spaniolul Samuel Sanchez Gonzalez (Euskaltel-Euskadi) si italianul Matteo Carrara (Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team) la 6 secunde distanta.
Heinrich Haussler (Team Garmin-Cervelo) imbraca pentru a treia zi consecutiv tricoul verde al celui mai bun sprinter cu un total de 79 puncte.
Dupa etapa de ieri croatul
Robert Kiserlovski (Pro Team Astana) a devenit al celui mai bine clasat tanar in clasamentul general.
In clasamentul cataratorilor, tricoul alb cu buline rosii ramane in posesia francezului Rémi Pauriol (FDJ) cu un total de 35 puncte.
In clasamentul pe echipe
Team Radioshack conduce in clasament fiind urmata de catre Sky Procycling la 1,55 minute si Movistar Team la 1,56 minute distanta.
Astazi, in etapa a sasea, de contratimp individual ciclistii vor avea de parcurs distanta de 27 km intre Rognes - Aix-en-Provence.

Niciun comentariu:

Insportline