Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 martie 2011

Eva Tofalvi locul 28 in cursa de sprint 7,5 km de la Khanty-Mansiysk in Rusia in cadrul intrecerilor Campionatului Mondial de biatlon

Astazi, la Khanty-Mansiysk, in Rusia, au cotinuat intrecerile Campionatului Mondial de biatlon cu probele de urmarire atat la feminin cat si masculin.

Romania a fost reprezentata la aceasta competitie de catre Eva Tofalvi la feminin.
La feminin in proba de urmarire 10 km din cele 60 de concurente calificate pentru aceasta proba 41 au terminat cursa 5 dintre ele spargand toate cele 20 de tinte.
Cursa a fost castigata de catre finlandeza Kai sa Makarainen care a parcurs distanta de 10 km in 30 minute reusind sa nimereasca toate cele 10 tinte.
Reprezentanta a Romaniei in aceasta intrecere ciucanca Eva Tofalvi in varsta de 32 de ani, legitimata la ASA Miercurea Ciuc, care plecata in cursa cu pieptarul numarul 15 ca urmre a locului ocupat sambata in proba de sprint si cu un handicap de 1,50 minute fata de prima pozitie a terminat intrecerea dupa 35,18 minute pe locul 28 cu 5 tinte ratate (una din pozitia culcat si 4 din pozitia in picioare).
Pozitia ocupata la sfarsitul intrecerii i-a adus 13 de puncte in clasamentul probei unde cu un total de 61 de puncte ocupa locul 30.
In ierarhia generala Tofalvi ocupa acum locul 33 cu un total de 192 puncte.

Niciun comentariu:

Insportline