Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 martie 2011

Andrei Mledea triumfa in turneul futures din Antalya


  Saptamana trecuta in Europa si in alte colturi ale globului au avut loc diferite turnee challenger atat la masculin cat si la feminin, turnee ce se desfasoara sub egida ITF si la care participa si tenismenii romani.
In Antalya, pe zgura la turneul challenger feminin dotat cu premii in valoare totala de 10.000 $, au participat Raluca Elena Platon, Diana Enache si Cristina Dinu.
Raluca Elena Platon in varsta de 17 ani actualmente pe locul 673 in clasamentul WTA a ajuns pana in sferturile de finala ale intrecerii unde a pierdut in fata jucatoarei Danielle Harmsen prin abandon la scorul de 3-0 pentru olandeza.

Spre deosebire de colega sa, Diana Enache (fav.5), aflata actualmente pe locul 358 in ierarhia de simplu a WTA, a ajuns pana in semifinalele competitiei unde a pierdut prin neprezentare in fata aceleiasi Danielle Harmsen.
Cea de a treia jucatoare prezenta pe tabloul principal al turneului Cristina Dinu in varsta de 18 ani actualmente pe locul 503 in ierarhia WTA a parasit prematur turneul fiind eliminata inca din primul tur de catre olandeza Bibiane Schoofs.
In Spania, la Madrid, pe zgura, la turneul challenger feminin dotat cu premii in valoare totala de 10.000 $, au participat Ionela Andreea Iova si Laura Ioana Andrei.
Laura Ioana Andrei in varsta de 23 ani actualmente pe locul 642 in clasamentul WTA a fost eliminata inturul II al intrecerii unde a pierdut in fata jucatoarei spaniole Lara Arruabarrena-Vecino cu scorul de 6-4, 6-2 .
Compatrioata sa, Ionela Andreea Iova (fav.5), in varsta de 20 de ani, aflata actualmente pe locul 703 in ierarhia de simplu a WTA, a ajuns pana in sferturile de finala ale competitiei unde a pierdut in fata italiencei Carolina Pillot cu 7-5,6-4..
In Florida,Statele Unite ale Americii, la Clearwater, pe suprafata hard, la turneul futures dotat cu premii in valoare totala de 25.000 $ au participat Raluca Ioana Olaru, Elena Bogdan si Liana Gabriela Ungur.
Elena Bogdan
in varsta de 19 ani actualmente pe locul 199 in clasamentul WTA si Liana Gabriela Ungur in varsta de 25 ani actualmente pe locul 164 in clasamentul WTA au fost eliminate inca din runda inaugurala iar Raluca Ioana Olaru a ajuns pana in turul II cand a fost scoasa din intrecere de catre americancaGrace Min cu scorul de 6-1, 6-0.
La Trento, in Italia, pe suprafata hard, la turneul futures cu premii in valoare de 15.000$ tenismenul roman Petru Alexandru Luncanu in varsta de 21 de ani aflat in prezent pe locul 520 in ierarhia ATP a ajuns pana in faza semifinalelor unde a pierdut in fata lui Stefano Galvani cu scorul de 6-0, 6-4.
In Antalya la turneul futures masculin dotat cu premii totale in valoare de 10.000 au participat $ au participat Razvan Sabau si Andrei Mledea.
Sabau acum in varsta de 33 de ani aflat pe locul 490 in clasamentul ATP a ajuns pana in sferturile de finala ale intrecerii unde a fost eliminat de catre Denys Molchanov (Ucraina,fav.2) cu scorul de 6-4,6-4.
Mledea in varsta de 26 de ani locul 496 in ierarhia ATP a ajuns pana in finala turneului unde a trecut cu scorul de 6-3, 6-3 de italianul Alessandro Gianessi.
La McAllen in statul Texas din Statele Unite ale Americii la turneul futures de 15.000 $ ce s-a desfasurat pe suprafata hard jucatoarul roman Catalin Ionut Gard (fav.6) in varsta de 19 ani pe locul 438 in clasamentul ATP a ajuns pana in faza sferturilor de finala unde a fost eliminat dupa cu scorul de 6-4,6-0 de catre portughezul Gastao Elias.

Niciun comentariu:

Insportline