Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 martie 2011

Rutierul german Tony Martin (HTC-Highroad) este laureatul editiei din acest an a cursei "Paris-Nice"

Ieri, in ultima etapa a cursei ciliste "Paris-Nice", rutieri inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 124 km intr-un circuit in jurul orasului Nice, victoria revenind francezului in varsta de 30 ani, Thomas Voeckler (Team Europcar) cu timpul de 3 ore 15 minute si 58 de secunde.
Pe locurile urmatoare au sosit italianul
Diego Ulissi (Lampre - ISD) la 23 secunde distanta si francezul Julien El Fares (Cofidis, Le Credit En Ligne) la 1,06 minute distanta.
Etapa de ieri nu a adus schimbari la varful ierarhiei generale astfel ca germanul
Tony Martin (HTC-Highroad) a castigat editia din acest an a cursei cicliste “Paris-Nice” fiind urmat in clasamentul general la 36 secunde de catre germanul Andreas Kloden (Team RadioShack) si britanicul Bradley Wiggins (Sky Procycling) la 41 secunde distanta.
Germanul
Heinrich Haussler (Team Garmin-Cervelo) a fost desemnat cel mai bun sprinter al intrecerii iar estonul Rein Taaramae (Cofidis, Le Credit En Ligne) a fost declarat cel mai bun tanar.
In clasamentul cataratorilor,
tricoul alb cu buline rosii a ramas in posesia francezului Rémi Pauriol (FDJ) cu un total de 56 puncte iar clasamentul pe echipe a fost castigat de echipa americana Team Radioshack fiind urmata de catre Sky Procycling la 3,04 minute si Movistar la 9,37 minute distanta.

Niciun comentariu:

Insportline