Totalul afișărilor de pagină

luni, 28 martie 2011

Tenismena Laura Ioana Andrei finalista la turneul futures din Antalya

Saptamana trecuta in Europa si in alte colturi ale globului au avut loc diferite turnee challenger atat la masculin cat si la feminin, turnee ce se desfasoara sub egida ITF si la care participa si tenismenii romani.

In Antalya, pe zgura la turneul challenger feminin dotat cu premii in valoare totala de 10.000 $, a participat Claudia Antonia Enache.
Enache in varsta de 17 ani actualmente pe locul 785 in ierarhia WTA a fost eliminata inca din primul tur de catre bulgaroaica Isabella Shinikova cu scorul de 6-3,6-1.
In Spania, la Madrid, pe zgura, la turneul challenger feminin dotat cu premii in valoare totala de 10.000 $, a participat Laura Ioana Andrei.
Laura Ioana Andrei in varsta de 23 ani actualmente pe locul 639 in clasamentul WTA a ajuns pana in finala turneului unde a fost invinsa de catre reprezentanta gazdelor Estrella Cabeza-Candela cu scorul de 6-3,6-2.
La Bath, in Marea Britanie, la turneul futures cu premii in valoare totala de 25.000 $, pe suprafata hard, a participat Liana Gabriela Ungur.
Ungur in varsta de 26 ani, in prezent pe locul 168 in clasamentul WTA favorita numarul 5 a intrecerii a parasit competitia inca din primul tur cand la scorul de 0-6,0-2 a abandonat in intalnirea cu grecoaica Eirini Georgatou.
In Croatia, la Porec, la turneul futures cu premii in valoare totala de 25.000 $, pe zgura, a participat Victor-Mugurel Anagnastopol.
Anagnastopol in varsta de 25 de ani, actualmente pe locul 522 in clasamentul ATP favorit 5 la acest turneu a ajuns pana in turul II al intrecerii unde a pierdut in fata italianului Massimo Capone cu scorul de 6-4, 6-7 (3-7), 5-7.
La Foggia, in Italia, pe zgura, la turneul futures cu premii in valoare de 15.000 $ tenismenul roman Petru Alexandru Luncanu in varsta de 21 de ani aflat in prezent pe locul 501 in ierarhia ATP a ajuns pana in turul II al intrecerii unde a pierdut in fata sarbului Dusan Lajovic cu scorul de 3-6,4-6.

Niciun comentariu:

Insportline