Totalul afișărilor de pagină

vineri, 1 martie 2013

Eva Tofalvi locul 25 in proba de sprint de la Oslo Holmenkollen in Norvegia

Astazi, la Oslo Holmenkollen, in Norvegia, au continuat intrecerile etapei a-VII-a din cadrul Cupei Mondiale la biatlon cu proba feminine de sprint 7,5 km.
Romania a fost reprezentata in acesta intrecere de catre Eva Tofalvi, Reka Ferencz si Luminita Piscoran.
In intrecere feminina de 7,5 km sprint cea mai bine clasata a fost ciucanca Eva Tofalvi in varsta de 34 de ani, legitimata la ASA Miercurea Ciuc care a terminat cursa pe locul 19 cu toate cele 10 tinte doborate si cu timpul total de 22,59 minute la 1,27 minute  secunde distanta de de prima pozitie ocupata la sfarsitul cursei de norvegianca Tora Berger. Pozitia ocupata la sfarsitul cursei i-au adus 16 puncte in clasamentul probei si cel general.
Cea de a doua romanca in clasamentul general a fost Reka Ferencz in varsta de 23 de ani, legitimata la Dinamo Brasov care a parcurs cei 7,5 km rezervati fetelor in 24,57 minute avand 3 ratari (una din pozitia culcat si doua din pozitia in picioare) terminand astfel cursa pe locul 51 la o distanta de 2,12 minute de prima pozitie a clasamentului.
Ultima biatlonista din Romania in clasamentul probei a fos braneanca Luminita Piscoran, in varsta de 24 de ani, legitimata la CSS Dinamo Brasov, a parcurs distanta  in 24,57 minute avand 5 tinte ratate (2 din pozitia culcat si 3 din pozitia in picioare) si cu timpul total de 26,07 minute la 4,36 minute distanta de de prima pozitie a clasamentului.
Ca  urmare a locului ocupat la sfarsitul cursei Eva Tofalvi  a primit dreptul de a  participa in cursa de urmarire 10 km care se va desfasura maine.

Niciun comentariu:

Insportline