Totalul afișărilor de pagină

luni, 11 martie 2013

Romania si Georgia brat la brat in Cupa Europeana pe Natiuni

Sambata, dupa o pauza de doua saptamani s-au partidele din cadrul  editiei 2013-2015 a Cupei Europene pe Natiuni divizia a-I-a valorica la rugby, meciuri contand pentru etapa a-IV-a, categorie din care face parte si nationala "frunzei de stejar" alaturi de Georgia, Rusia, Spania, Portugalia si Belgia.
Iata rezultele partidelor programate astazi :
Portugalia -  Rusia 23-31 (18-10)
La Coimbra,  pe  stadionul Sergio Conceicao, intr-o partida cu brigada franceza avandu-l la centru pe Jean Paul Matheu, echipa gazda  a fost invinsa cu scor de  31-23 (10-18) de nationala Rusiei.
Pentru gazde au marcat Pedro Leal si Samuel Marques cate 3 lovituri de pedeapsa fiecare si centrul Esteves un eseu.
Pentru oaspeti au punctat  Yanyushkin din 3 transformari si o lovitura de pedeapsa respectiv Sugrubov, Kulemin,Temnov si Ostroushko cate un eseu fiecare.
De mentionat faptul ca arbitrul francez a acordat 4 cartonase galbene unul pentru portughezi Bardy (in minutul 43) respectiv Volkov (minutul 5), Makovetskiy (minutul 38) si Gherasimov (minutul 55) pentru rusi.
Georgia - Spania 61-18 (30-6)
La Tbilisi, pe stadionul Mikheil Meskhi, arbitrati de o  brigada irlandeza, reprezentativa tarii gazda a invins cu scorul de 61-18 (30-6) de selectionata Spaniei.
Pentru gruzini au concretizat pe tabela de marcaj Basilaia 2 eseuri, Kakovin, Sharikadze, Machkhaneli, Khmaladze si Mkhedlidze cate un eseu si Kvrikashvili din 4 transformari si 2 lovituri de pedeapsa.
Pentru reprezentativa Spaniei au punctat Simpson din 2 lovituri de pedeapsa si o transformare respectiv Perret Tudela si Carter cate un eseu.
In minutul 79 Ortiz Criveli de la oaspeti a vazut cartonasul galben.
Belgia - Romania 14-32 (9-15)
La Bruxelles, pe stadionul "Heysel" in fata a 3500 de spectatori intr-o partida arbitrata de catre  o brigada scotiana, pe o vreme innourata si cu un teren desfundat reprezentativa "frunzei de stejar" a invins cu scorul de 32-14 (15-9) reprezentativa "dracilor rosii".
Pentru selectionata Romaniei au punctat Radoi, Macovei cate un eseu, Dimofte un eseu si o lovitura de pedeapsa si Florin Vlaicu cu numai putin de 9 de puncte (o lovitura de pedeapsa si 3 transformari.). In minutul 35 reprezentativa Romaniei a beneficiat si de un eseu de penalizare dictat ca urmare a infractiunilor repetate provocate de belgieni.
Pentru belgieni au concretizat pe tabela de marcaj prin Williams din 3 lovituri de pedeapsa si Demolder un eseu. 
Dupa patru etape disputate in clasament conduc Georgia si Romania cu cate 17 puncte fiecare despartite de esaveraj urmate de Rusia cu 9  puncte, Portugalia cu 5 punct, Belgia cu cate 4 puncte si Spania 3 puncte.

Niciun comentariu:

Insportline