Totalul afișărilor de pagină

marți, 5 martie 2013

Paris-Nice (III) : Germanul Marcel Kittel castiga etapa la sprint iar italianul Elia Viviani preia tricoul liderului intrecerii

Astazi, in etapa a-II-a a cursei cicliste "Paris-Nice", rutieri inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 200,5 km intre Vimory si Cérilly, victoria revenind la sprint ciclistului german in varsta de 26 ani, Marcel Kittel de la formatia Team Argos-Shimano cu timpul de 5 ore 42 minute si 18 secunde.
El i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe italianul Elia Viviani (Cannondale Pro Cycling) si pe australianul Leigh Howard (Orica GrenEdge) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Ca urmare a locului doi ocupat in etapa si a abandonului liderului cursei italianul Elia Viviani (Cannondale Pro Cycling) a preluat tricoul galben al liderului in clasamentul general fiind urmat de catre francezii Sylvian Chavanel (Omega Pharma-Quick Step) la 7 secunde distanta si Damien Goudin (Europcar)  la 8 secunde distanta.
Locul doi la sprintul final i-au adus lui Viviani si punctele necesare pentru imbracarea si a tricoului verde al celui mai bun sprinter cu un total de 55 puncte iar olandezul Bertjan Lindeman (Vacansoleil DMC Pro Cycling Team) a imbracat pentru a doua zi consecutiv tricoul distinctiv al liderului in ierarhia cataratorilor.
Italianul Elia Viviani (Cannondale Pro Cycling) a realizat tripla preluand si tricoul alb al celui mai bine clasat tanar in clasamentul general.
In clasamentul pe echipe Omega Pharma-Quick Step continua sa conduca fiind urmata de catre Blanco Pro Cycling Team  si Europcar la 6 secunde distanta.
Maine in etapa a-III-a ciclistii vor avea de parcurs distanta de 170,5 km intre Châtel-Guyon si Brioude

Niciun comentariu:

Insportline