Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 martie 2013

Liga Nationala de handbal masculin :HCM Constanta - CS Caras Severin 31-23 (13-15)

Duminca, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, septupla campioana Romaniei, HCM Constanta a a intalnit pe CS Caras Severin in cadrul etapei a-XVI-a Ligii Nationale de handbal masculin. Pana anul trecut aceasta confruntare era considerata un veritabil derby care nasteau mari orgolii de ambele parti. acum a ramas doar amintirea acelor vemuri pentru ca severinenii se afla pe un neverosimil loc 8 (!?) in comparatie cu valoarea lotului Petrea, Paraianu, Irimescu, Tucanu ultimii trei trecuti si  prin curtea HCM-ului,  si iscusinta antrenorului  Ayhan Omer fost jucator si antrenorul si el al HCM-ului. Inceputul apartine constantenilor care in minutul 8 aveau 7-3. Acest scor la determinat pe antrenorul oaspetilor sa ceara time-out si soarta primei reprize s-a schimbat gazdele nereusind sa mai marcheze timp de 10 minute perioada in care severinenii au punctat de 7 ori consecutiv. Antrenorul HCM-ului Zvonko Sundovski cere si el time-out dar nu a reusit sa opreasca degringolada din tabara dobrogeana care se vedea condusa cu un minut inainte de pauza cu scorul de 15-11. Pana la pauza Buricea si coechipierii mai dreg busuiocul si astfel dupa 30 de minute de joc spre surprinderea generala CS Caras Severin intra la cabine cu un avantaj de 2 goluri scor 15-13.
In partea a doua a meciului o data cu intrarea in aparare a veteranului Alexander Adzic care va face legea pe semicerc, paradele lui Mihai Popescu care inchide poarta si aruncarile ca din tun ale lui Bogdan Criciotoiu lucrurile se mai limpezesc si dupa 10 minute scorul arata 18-15 in favoarea HCM-ului diferenta care va creste pas cu pas la 23-16 in minutul 46 pentru ca la sfarsitul meciului dupa 60 de minute de joc sa fie consemnat scoruil de 31-23 in favoarea campioanei Romaniei.
O scuza pentru evolutia constantenilor ar fi si absentele lui Cutura si Hummet ambii acidentati.
Pentru HCM Constanta au evoluat : Mihai Popescu 15 parade, Ionut Rudi Stanescu (o lovitura de la 7 metri parata), Borislav Angelovski si Bogdan Criciotoiu cate 7 goluri, Alexandru Csepreghi 6 goluri (din care 2 aruncari de la 7 metri), George Buricea 5 goluri, Marius Sadoveac 4 goluri (o aruncare de la 7 metri ratata), Val Sanchio 2 goluri, Laurentiu Toma (oaruncare d ela 7 metri ratata).
Au mai jucat : Milutin Dragicevic, Alexandru Simicu, Marius Stavrositu si Alexander Adzic.
In clasament dupa saispezece etape conduce HCM Constanta cu 29 puncte urmata de Potaissa Turda cu 25 puncte si Stiinta Bacau cu 24 puncte.

Niciun comentariu:

Insportline