Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 9 martie 2013

Diviziei A1 la volei feminin : CSV 2004 Tomis Constanta - Unic Piatra Neamt 3 - 0 (25-12, 25-13, 25-23)

In partida a doua cuplajului voleibalistic desfasurat in anonimat in Sala Sporturilor din Constanta s-au intalnit campioana Romaniei, CSV 2004 Tomis Constanta si Unic Piatra Neamt intr-o partida contand pentru prima faza a play-offului Diviziei A1 la volei feminin.
Asa stand lucrurile antrenorul principal Darko Zakoc si secundul Constantin Alexe, au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Diana Neaga-Calota (coordonator), Jasna Mastorovic (extrema), Cristina Cazacu (universal), Elena Butnaru (centru), Natsha Sevarika (extrema), Cludia Gavrilescu (cap.,centru) şi Marina Vujovic pe postul de libero.
Primul set sunt fara istoric "sirenele" conducand ostilitatile de o maniera categorica adjudecandu-si astfel partialul cu scorul de 25-12.
Dupa cum debutase al doilea partial 4-0, 8-3, si 13-6 se parea ca si acest set va fi o formalitate pentru camioanele en titre. Relaxarea sau poate oboseala acumulata pentru ca tot returul  au jucat in doar 7 jucatoare au facut ca nemtencele sa se apropie la 14-12 si sa conuca cu 21-20 dar experienta tomitanelor a facut ca setul sa revina campioanelor cu scorul de 25-23.
In setul trei si ultimul echilibrul se mentine pe toata durata setului avantajul alternand cand catre fetele de la Tomis cand catre voleibalistele de la Unic. Gazdele mai lucide spre finalul setului vor conudce cu 24-21 adjudandu-si si cel de-al treilea set cu scorul de 25-23 si implicit meciul cu 3-0.
Pentru CSV 2004 Tomis Constanta a mai evoluat si Tasha Holness.
Campioanele au suferit din nou la serviciu in schimb blocajul a functionat din nou aducand 8 puncte pentru echipa gazda.
Miercuri la Piatra Neamt se va desfasura a doua partida  (speram si ultima) din cadrul intalnirii cu formatia moldava Unic Piatra Neamt.

Niciun comentariu:

Insportline