Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 16 martie 2013

Eva Tofalvi locul 43 in ierahia generala finala a Cupei Mondiale la biatlon

Astazi, la Khanty - Masiysk, in Rusia, in ziua a-III-a ultimei etape din cadrul Cupei Mondiale la biatlon intrecerile au continuat cu proba feminina de10 km urmarire.
Romania a fost reprezentata in acesta intrecere de catre Eva Tofalvi.
Ciucanca Eva Tofalvi in varsta de 34 de ani, legitimata la ASA Miercurea Ciuc care a pornit in cursa cu 1,38 minute intarziere ca urmare a locului ocupat in intrecerea de sprint a terminat proba in afara punctelor pe locul 41 cu 6 tinte ratate toate din pozitia in picioare si cu timpul total de 35,47 minute la 4,48 minute  secunde distanta de de prima pozitie ocupata la sfarsitul cursei de  catre biatlonista din Cehia, Gabriela Soukalova.
Cu unul total de 121 de puncte acumulat in cele trei proba de-a lungul celor noua etape de Cupa Mondiala Eva Tofalvi s-a situat la finalul sezonuli competitional pe locul 43 in ierahia generala, clasament castigat de catre norvegianca Tora Berger urmata de belarusa Dariya Domracheva si germanca Andrea Henkel.
In clasamentul probei de urmarire Eva a acumulat 35 de puncte cu care s-a situat pe locul 45 iar proba de individual 15 km a ocupat la final locul 40 cu 21 de puncte.

Niciun comentariu:

Insportline