Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 27 februarie 2013

Divizia Nationala A1 la volei feminin : CSV 2004 Tomis Constanta - CSM Lugoj 3-0 (25-14, 25-15, 25-23)



In partida a doua cuplajului voleibalistic desafsurat in Sala Sporturilor din Constanta s-au intalnit campioana Romaniei, CSV 2004 Tomis Constanta si CSM Lugoj intr-o partida contand pentru etapa a-XXI-a a Diviziei Nationale A1 la volei feminin.
Asa stand lucrurile antrenorul principal Darko Zakoc si secundul Constantin Alexe, au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Diana Neaga-Calota (coordonator), Jasna Mastorovic (extrema), Cristina Cazacu (universal), Tasha Holness (centru), Elena Butnaru (extrema), Cludia Gavrilescu (cap.,centru) şi Marina Vujovic pe postul de libero.
Primele doua seturi sunt fara istoric "sirenele" conducand ostilitatile de o maniera categorica adjudecandu-si astfel cele doua seturi cu 25-14 si 25-15.
In ultimul partial banatencele au o tresarire de orgoliu, acest lucru petrecandu-se si pe fondul greselelilor la preluare ale tomitanelor si in special ale lui Cazacu si Majestorovic, care s-au crezut prea devreme castigatoare, conducand cu 8-5, 12-8, 16-12 si 20-16.Mustruluite de Zakoc campioanele vor intoarce soarta setului castigandu-l in extremis cu 25-23.
In aceasta seara dobrogencele au pacatuit la capitolul preluare dar si la serviciu nu mai putin de jumtate din punctele lugojencelor fiind facute pe ceste greseli nefortate ale campioanelor.
Pentru  CSV 2004 Tomis Constanta  mai evoluat Natasha Sevarika.
Dupa aceasta etapa  in clasament conduce Dinamo Bucureşti 47 de puncte  urmata fiind de CSV 2004 Tomis Constanta cu 46 de puncte si Ştiinţa Bacău cu 44 de puncte.

Niciun comentariu:

Insportline