Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 martie 2013

Perechea Horia Tecau si Maz Mirnyi la a doua prezenta in finala unui turneu ATP

La Deray Beach, in Statele Unite ale Americii, in perioada 25 februarie-3 martie, sub denumirea de "Delray International Tennis Championships" pe suprafata hard s-a desfasurat un turneu din seria ATP 500 rezervat baietilor cu premii totale in suma de 455.775 $. In competitia de dublu Romania  a fost reprezentata de catre Horia Tecau.
Tecau si  partenerul din proba de dublu belarusul Max Mirnyi favoritii numarul 1 au ajuns in finala intrecerii. Pana atunci au intalnit in primul tur al intrecerii perechea Andre Sa (Brazilia), Igor Zelenay (Slovacia) de care au trecut in 2 seturi cu scorul de 6-1, 6-4. In sferturile de finala dublul romano-belarus a infruntat perechea germano-belgiana Frank Moser, Xavier Malisse de care dispus in doua seturi cu scorul de 6-0, 6-4. Ajunsi in semifinale s-au confruntat cu dublul suedezo-sudafrican Johan Brunstrom, Raven Klaasen favoriti numarul 4 cu scorul de 7-5, 6-1.
In finala turneului  Tecau si Miryi s-au confruntat cu perechea americana Jason Blake si Jack Sock beneficiarii unui wild card oferit de organizatori. Americanii  veniti din poziita de outsideri au reusit victoria in doua seturi cu acelasi scor 6-4, 6-4.
Pentru participarea la acest turneu Horia Tecau si Max Mirnyi au fost recompensati cu un cec in valoare totala de 13.140 $ si 150 de puncte ATP.

Niciun comentariu:

Insportline