Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 martie 2013

Farul a fost stins la Oradea - Liga Naţionala de baschet masculin CSM Oradea - BC Farul Constanţa 97 - 44 (24-15, 28-13, 25-10, 20-6)

In cadrul etapei a-XXV-a a Ligii Naţionale de baschet masculin BC Farul Constanţa s-a deplasat la Oradea in fieful liderului campionatului pentru a intalni pe echipa locala CSM. In prezenta a 1500 de spectatori in Sala Sporturilor care poarta numele fostului jucator nascut, crescut si care a juca ani buni pentru echipa de pe litoral l-am numit aici pe regretatul Antonio Alexe.  
Revenind la partida prea multe nu ar fi de spus cand scorul final a fost de 97-44 in favoarea bihorenilor. Dupa o deplasare lunga de aproximativ 800 km cu un lot de doar de 9 jucatori deplasat in inima Transilvaniei ca urmare a accidentarilor lui Santana, Petronic şi Tomasevic constantenii nu au putut face fata unei echipe puternice din toate punctele de vedere. Pe de alta parte cu o banca scurta, intrati in penalizare inca din minutul 4 ca urmare a 4 greseli de echipa, cu trei jucatori care dupa prima repriza acumulasera cate 3 greseli personale, cu o aparare care a permis gazdelor sa arunce de la distanta si sa aiba 11 asemenea reusite nu se puteau emite pretentii.
Debutul confruntarii nu prevestea dezastrul din finalul partidei, faristii avand in Grubisic principalul pericol de sub panoul gazdelor. Dar  fost doar un foc de paie pentru ca Farul "s-a stins" foarte repede. SperantA oaspetilor si anume americnaul Tyler Mitchell cel care evoluase pana nu de mult sub culorile echipei oradene a fost ca si inexistent. Asa stand lucrurile Costel Cernat a oferit credit şi jucatorilor mai tineri din echipa.
Pentru echipa de pe litoral urmeaza o perioada dificila dat fiind pozitia in clasament acestia propunandu-si obtinerea tuturor punctelor din confruntarile de pe teren propriu cu Sibiu si Pitestiul pentru a mai urca in ierarhie si a obtine un loc mai bun dupa sezonul regulat in vederea salvarii de la retrogrdare dupa disputarea play-outului.  
Pentru BC Farul au marcat: Booth 13p, Grubisic 12p, Markovic 9p, Mitchell 4p, Minea, Olteanu şi Călin - câte 2p 
In clasament conduce CSM Oradea 46p urmata de Craiova 44p, si CSU Ploieşti 43pIn subsolul clasamentului gsim pe 12. CSS Giurgiu 33p, 13. Timba Timişoara 31p, 14. BC Farul Constanta 29p, 15. BC Miercurea Ciuc 28p si 16. Dinamo Bucureşti 26p.
In urmatoarea etapa Farul va juca acasa in fata propriilor suporteri dumiinca 3 martie de la ora 18.00 in compania  celor de la BCM U Pitesti.



Niciun comentariu:

Insportline