Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 9 martie 2013

Diviziei Nationale A1 la volei masculin : CVM Tomis Constanta - CSM Bucuresti 3-0 (25-16, 25-22, 25-22)


Astazi, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, intr-un interesant cuplaj voleibalistic in cadrul play-offului Diviziei Nationale A1 la volei masculin, liderul dupa sezonul regulat, CVM Tomis Constanta, a primit replica CSM-ului Bucuresti.Aceasta faza a play-offului se va disputa dupa sistemul cel mai bun din 3 partide cu doua meciuri disputate pe terenul echipei mai bine clasate in speta Tomisul.
Aceste fiind datele problemei antrenorul bulgar al CVM-ului Martin Stoev ajutat de Radu Began a aliniat la startul partidei o formula de echipa cu multe rezerve : Javier Gonzales (coordonator), Milos Terzic (extrema), Adrian Gontariu (universal), Andrei Spanu (centru), Mladen Bojovic (centru), Kostadin  Stoykov (extrema) şi Marko Samardzic pe postul de libero.
In primul partial dobrogeenii vor avea initiativa conducand cu 8-4 si 14-9. Bucurestenii la care au evoluat coordonatorul Igor Didorciuk si centru Petrisor Macovei trecuti prin curtea CVM-ului incearca sa se apropie la 14-12 dar cravasati de pe margine de Stoev constantenii nu cedeaza si se vor desprinde la 20-14, 22-15 adjudecandu-si setul cu scorul de 25-16.
Inceputul setui doi apartine gazdelor care vor conduce cu 8-3 dar oaspetii revin spectaculos si intorc rezultatul 10-11. Certati de catre Stoev la time-outul cerut de catre acesta constantenii se pun serios pe treaba si vor prelua initativa 17-13 insa bucurestenii nu se resemneaza si vor reveni la 22-22. Mai concentrati pe finalul de set tomitanii il vor castiga cu 25-22.
In setul al treilea ultimul set, si ultimul, bucurestenii tin ritmul cu dobrogenii avand chiar avantaj la cele dou time-outuri tehnice 8-6 si 16-14 dar dar finalul setului si meciului apartine jucatorilor de pe litoral care vor castiga setul cu 25-22 si meciul cu 3-0.
Pentru ca au fortat serviciul voleibalistii constanteni au avut din nou probleme la serviciu unde nu mai putin de 10 s-au transformat in puncte pentru adversari in schimb blocajul si-a facut din nou datoria reusind 6 de puncte prin acest procedeu.
Dupa aceasta victorie CVM Tomis se deplaseaza miercuri la Bucuresti pentru sustinrea celei de a doua partide din confruntarea cu CSM Bucuresti.

Niciun comentariu:

Insportline