Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 martie 2013

Evolutiile rugbystilor romani in campionatele straine din Europa

In week-endul trecut au continuat partidele din cadrul Top 14 (prima liga franceza de rugby) cu etapa cu numarul saptesprezece.
La Castres, echipa gazda Olympique, evoluand in fata propriilor suporteri a ainvins cu scorul de 26-20 (16-20) pe cei de la Montpellier Herault Rugby. Internationaul roman pilierul Mihaita Lazar a inceput partida ca rezerva pentru cei de la Castres fiind introdus in teren din minutul 56. 
Internationalul roman pilierul Silviu Florea a evoluat timp de 69 de minute in partida sustinuta de echipa Union Bordeaux-Begles pe teren propriu in compania celor de la SU Agen si incheiata cu victoria gazdelor cu scorul de 48-17 (14-0).
La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO D2) de rugby din Franta cu etapa cu numarul douazecisidoi.
Lyon evoluand acasa in compania celor de la Aix-en-Provance a terminat invingatoare cu partida cu scorul de 50-16 (15-13). La gazde internationalul roman pilierul Bogdan Balan a fost titular iar inchizatorul din gramada Alexandru Manta a inceput partida ca rezerva.  
Oyannax cu internationalul roman flankerulul Valentin Ursache titular au invins in partida sustinuta in deplasare la dax impotriva echipei gazda, US,  cu scorul de 33-12 (6-6).
Carcassone cu internationalii romani Ovidiu Tonita folosit ca inchizator in gramada si pilierul Andrei Ursache rezerva a terminat invingatoare cu scorul de 23-18 (10-12) in partida jucata acasa in compania celor de la La Rochelle. La oaspeti internationalul roman pilierul stanga Petrisor "Pepe" Toderasc nu a fost convocat pentru aceasta partida.
Tarbes jucand pe terenul propriu in compania celor d ela SCA Albi a terminat invingatoare partida cu scorul de 31-22 (10-6). Flankerul gazdelor internationalul roman Laurentiu Sirbe a inceput partida ca rezerva.
In campionatul de rugby al Angliei, Aviva Premiership, in cadrul etapei cu numarul saptesperezece, echipa internatinalului roman pilierul Ion Paulica, a fost invinsa in deplasare la Saraces cu scorul de 35-14 (12-8). Paulica a inceput partida ca rezerva fiind introdus in repriza a doua in minutul 58. 
In League Celtic, campionatul de rugby al Scotiei si Tarii Galilor, in cadul etapei a saptesprezecea, echipa internationalului roman, pilierul, Petru Tamba  jucand la Glasgow, in compania celor de la Warrios a fost invinsa cu scorul de 29-13 (10-13). Tamba a fost doar rezerva la aceasta partida.

Niciun comentariu:

Insportline