Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 9 martie 2013

Tofalvi locul 24 in intrecerea de sprint 7,5 km de la Soci din Rusia

Astazi, la Soci, in Rusia, au continuat intrecerile etapei a-VIII-a din cadrul Cupei Mondiale la biatlon cu proba feminine de sprint 7,5 km.
Romania a fost reprezentata in acesta intrecere de catre Eva Tofalvi, Reka Ferencz si Luminita Piscoran.
In intrecere feminina de 7,5 km sprint cea mai bine clasata a fost ciucanca Eva Tofalvi in varsta de 34 de ani, legitimata la ASA Miercurea Ciuc care a terminat cursa pe locul 24 cu toate cele 10 tinte doborate si cu timpul total de 27,15 minute la 1,47 minute  secunde distanta de de prima pozitie ocupata la sfarsitul cursei de poloneza Magdalena Gwizdon. Pozitia ocupata la sfarsitul cursei i-au adus 17 puncte in clasamentul probei si cel general.
Cea de a doua romanca in clasamentul probei a fos braneanca Luminita Piscoran, in varsta de 24 de ani, legitimata la CSS Dinamo Brasov, a parcurs distanta  in 29,27 minute avand 4 tinte ratate cate 2 din fiecare  pozitie terminand cursa pe locul 74 la 3,58 minute distanta de de prima pozitie a clasamentului.
Ultima biatlonista din Romania in clasamentul general a fost Reka Ferencz in varsta de 23 de ani, legitimata la Dinamo Brasov care a parcurs cei 7,5 km rezervati fetelor in 29,31 minute avand 2 ratari ambele din pozitia in picioare) terminand astfel cursa pe locul 77 la o distanta de 4,02 minute de prima pozitie a clasamentului.

Niciun comentariu:

Insportline