Totalul afișărilor de pagină

duminică, 10 martie 2013

Liga Nationala de handbal masculin : Potaissa Turda - HCM Constanta 25-26 (11-16)

Duminca, la Turda, in Sala Sporturilor "Gheorghe Baritiu" din localitate, septupla campioana Romaniei, HCM Constanta a  intalnit pe echipa gazda, Potaissa, in cadrul etapei a-XVII-a Ligii Nationale de handbal masculin. Intalnirea era considerata un derby prin prisma locurilor ocupate in clasament locul unu HCM-ul si locul doi Potaissa. Antrenorul HCM-ului Zvonko Sundovski a trimis in teren urmatoarea formula de echipa : Mihai Popescu, Laurentiu Toma (cap.), Bogdan Criciotoiu, Sanchio Val, Dalibor Cutura (Alexander Adzic in aparare) Csepreghi (Borislav Angelovski), George Buricea. Inceputul este unul echilibrat in minutul 4 tabela de marcaj aratand scorul de 1-1. Dupa aceasta tatonare constantenii preiau initiativa desprinzandu-se la 7-2 in minutul 13, 12-7 in minutul 22 pentru ca la pauza scorul va fi 16-11 in favoarea dobrogenilor,
In repriza a doua jucatorii campionei se desprind la 21-14 in mintul 39 pentru ca in minutul 44 sa se inregistreze cea mai mare diferenta pe tabela de scor 24-15 pentru HCM. Dupa time-outul cerut de antrenorul ardelenilor, Horatiu Gal, turdenii renasc si vor incepe cursa de urmarire, portarul Potaissei, Levente Szabo, inchide poarta reusind sa reduca din diferenta pas cu pas pe fondul relaxarii dobrogenilor dar ulterior si a precipitarii in joc a acestora astfel ca in minutul 53 diferenta se micsorase la doar 2 goluri (24-22) in favoarea HCM-ului. Dupa mustruluiala primita in timpul time-outului cerut de banca HCM-ului jucatorii constanteni se trezesc din pumni si vor reusi sa conserve avantajul pana la finalul partidei cand tabela a aratat scorul de 26-25 pentru HCM Constanta care astfel se distanteaza la 5 puncte de prinicipala sa urmaritoare Stiinta Bacau cu 5 etape inaintea de incheierea campionatului intalnirea decisiva dintre cele doua urmand a se desfasura la Constanta.
Pentru HCM Constanta au evoluat : Mihai Popescu 12 parade, Ionut Rudi Stanescu, Milutin Dragicevic 6 goluri din 7 aruncari, Alexandru Csepreghi 6 goluri (din care 3 aruncari de la 7 metri) din 9 aruncari, George Buricea si Marius Sadoveac (3/5), Bogdan Criciotoiu (3/8), Val Sanchio (2/2), Dalibor Cutura (1/1), Borislav Angelovski (1/3),  Laurentiu Toma (1/4)
Au mai jucat : Alexandru Sabou si Alexander Adzic.

Niciun comentariu:

Insportline