Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 martie 2013

Paris-Nice (II) : Campionul Frantei rutierul Nacer Bouhanni a preluat tricoul galben al liderului cursei

Astazi, in prima etapa a cursei cicliste "Paris-Nice", rutieri inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 195 km intre Saint-Germain-en-Laye si Nemours, victoria revenind la sprint campionului Frantei in varsta de 26 ani, Nacer Bouhanni de la formatia franceza Francais de Jeux cu timpul de 4 ore 47 minute si 27 secunde.
El i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe italienii Alessandro Petacchi (Lampre-Merida) si Elia Viviani (Cannondale Pro Cycling) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Ca urmare a victorie de etapa francezul Naser Bouhanni (Francais de Jeux) a preluat tricoul galben al liderului in clasamentul general fiind urmat de catre compatriotii sai Damien Goudin (Europcar) cu acelasi timp si Sylvian Chavanel (Omega Pharma-Quick Step) la o secunda distanta.
Dupa terminarea etapei francezul Sylvian Chavanel (Omega Pharma-Quick Step) a imbracat si tricoul verde al celui mai bun  sprinter cu un total de 31 puncte iar olandezul Bertjan Lindeman (Vacansoleil DMC Pro Cycling Team) a devenit primul lider in ierarhia cataratorilor.
Castigand etapa francezul Nacer Bouhanni (Francais de Jeux) a preluat si tricoul alb al celui mai bine clasat tanar in clasamentul general iar in clasamentul pe echipe Omega Pharma-Quick Step conduce fiind urmata de catre Blanco Pro Cycling Team  si Europcar la 6 secunde distanta.
Maine in prima etapa ciclistii vor avea de parcurs distanta de 200,5 km intre Vimory si Cérilly

Niciun comentariu:

Insportline